Vertaa sähkön hintaa ja löydä edullinen sähkösopimus

Muuton yhteydessä sähkösopimuksen uusiminen on yleensä erittäin ajankohtaista, ellet satu muuttamaan esimerkiksi opiskelija-asuntoon, jossa sähkön hintaa ei ilmaisen sähkön takia tarvitse miettiä. Harvemmalla näin kuitenkaan useammin kuin kerran elämässään on, joten varmasti yhdeksän kymmenestä kerrasta muuttaessa halvimman sähkön ja edullisen sähkösopimuksen etsiminen on, tai tulisi olla, osa muuttoprosessia. Muuttokilpailutus.fi tarjoaa tähän helpon ratkaisun – vertaa sähkön hintoja ja kilpailuta se helposti täällä! Valitsemalla halvimman sähkön voit jopa hyvässä lykyssä säästää muutosta aiheutuneet kustannukset. Edullinen sähkösopimus on siis ehdoton osa muuttajan muistilistaa.

Ilmainen kuukausi sähköä Fortumilta

 

Mistä löytää Suomen halvin sähkötarjous?

Suomen halvimman sähkötarjouksen löytäminen olisi varmasti mieleinen asia uutta edullista sähkösopimusta etsiessä. Usein kuitenkin kannattaa miettiä, mitä arvoja haluaa sähkösopimukseltaan? Onko sinulle väliä, onko sähkö tuotettu ekologisesti vai ei? Haluatko tukea pienempiä paikallisia sähköyhtiöitä vai valtakunnallisia toimijoita? Ovatko sähköyhtiön muut palvelut sinulle tarpeellisia? Lyhyellä aikavälillä halvimman sähkötarjouksen löytäminen onnistuu helposti, mutta kannattaa miettiä haluatko vielä parin vuoden päästä samoja asioita sähkösopimukseltasi? Oli kantasi mikä tahansa, edullisimman sähkösopimuksen löydät käyttämällä Muuttokilpailutus.fi-palvelua.

Edullisimmat sähkösopimukset vertailussa

Fortum logo

Fortum Vakio

Valitse Fortum Vakio tarjoaa sähkön kiinteällä kuukausihinnalla, jolloin sinulle ei tule yllätyksiä sähkölaskun kanssa.Hinnoittelu:
  • S-paketti 12€ / kuukausi
  • M-paketti 17€ / kuukausi
  • L-paketti 22€/ kuukausi
Kotimaan energia logo

Kotimaan Energia electricity (Norwegian)

Tee sähkösopimus nyt, saat tuplasti enemmän Norwegianin CashPoint-pisteitä! Tilaamalla Lento Diilin saat uutena asiakkaana sähkösopimuksen lisäksi 800 Norwegian CashPoint-pistettä (norm. 400 pistettä) ja nykyisenä Kotimaan Energian asiakkaana 400 CashPoint-pistettä (norm. 200 pistettä) kaupan päälle.
  • Perusmaksu, 2,90 €/kk
  • Sähköenergia, 6,69 snt/kWh
Ysitien Auto Oy logo

Ysitien Auto Oy

Tampereen toimipisteestämme Linnainmaalta löytyy laaja varasto tavara-autoja eri kokoluokissa. Lähes kaikkiin autoihimme on saatavilla 12 tai 24 kk:n huoltosopimus kiinteällä kuukausierällä. Tutustu ja kysy lisää myyjiltämme!

0400-999 494
[email protected]

Scandia Rent logo

Scandia Rent

Scandia Rent on suuri ja luotettava täysin kotimainen autonvuokrausketju. Olemme samalla Suomen vanhin autovuokraamo, joka on meille kunnia- asia. Scandia Rent palveluverkosta kattaa yli 100 toimipistettä, jotka palvelevat Hangosta Sodankylään.

010 2355224
[email protected]

Pakettiautovuokraus logo

Pakettiautovuokraus.fi

Pakettiautovuokraus.fi on pääkaupunkiseudulla toimiva pakettiautojen vuokraamiseen erikoistunut autovuokraamo. 

Palvelemme Espoon Leppävaarassa, Helsingin Maunulassa sekä Taka-töölössä Vauhtitiellä

050 3466520
[email protected]

Bestrent.fi kuva

BestRent

Autovuokraamo BestRent palvelee sinua Helsingissä, Espoossa, Vantaalla ja Järvenpäässä joka päivä aamusta iltamyöhään. Laaja yli sadan auton valikoima nykyaikaisia ja hyväkuntoisia vuokra-autoja.

020 7414420
[email protected]

Helsingin autovuokraamo logo

Helsingin autovuokraamo

Helsingin Autovuokraamo auttaa edullisesti ja nopeasti, tarvitsitpa auton vain muutamaksi tunniksi tai sitten vaikka muutamaksi viikoksi. Voit vuokrata meiltä joko pakettiauton tai henkilöauton, aivan omien tarpeidesi mukaan.

040 505 6511
[email protected]

PakuKympillä logo

PakuKympillä

PakuKympillä on riippumaton Espoolainen perheyritys.
Tavoitteenamme on olla edullisin ja palvelevin lyhytaikaisessa pakettiauton vuokrauksessa Espoossa ja pääkaupunkiseudulla.

010 309 3090

Pakuovelle logo

PakuOvelle.com Oy

PakuOvelle.com Oy on täysin kotimainen sekä yksityinen yhtiö, joka on perustettu vuonna 2004. Tarjoamme laadukkaita pakettiauton vuokrauspalveluita, muuttopalveluita ja muuttolaatikoita helposti lähestyttävällä ja ammattitaitoisella otteella. Tavoitteenamme on olla selkeä markkinajohtaja lyhytaikaisessa pakettiauton vuokrauksessa pääkaupunkiseudulla.

029 7010 1010
[email protected]

nordic green energy logo

Nordic Green Energy

Pörssisähköä ilman välityspalkkiota! Nordic Green Energy - Luonnollinen valinta. Mielestämme sähkönhankinnan ei tule olla kallista, hankalaa tai rasittaa jo luonnon rajoitettuja resursseja. Maksat sähköstä suoraan Pörssisähkön hinnan mukaan sekä kiinteän kuukausimaksun, joka kattaa Nordic Green Energyn sähkönhankinnan, laskutuksen ja palveluiden kustannukset. Tarjous koskee vesivoimalla tuotettua sähköä.

Voit myös kysyä sähkösopimusta suoraan sähköä myyviltä yrityksiltä. Esimerkiksi Fortumin kautta saat varmasti sähkösopimuksen, mutta sähkön hinta tällöin ei ole välttämättä halvin mahdollinen. Usein käyttämällä kilpailutuspalveluita saat edullisemman hinnan, sillä sähköyhtiöille on edullisempaa hankkia asiakkaita alihankkijoiden kautta provisiopalkkiolla kuin palkata omia myyjiä myymään sähköä. Halvimman sähkön voit löytää siis hyvinkin esimerkiksi käyttämällä meidän kilpailutuspalvelua.

Jokainen koti tarvitsee sähköä