Olipa sinulla edessäsi kotimuutto, yritysmuutto tai ulkomaan muutto, niin täällä olevat muuttofirmat ovat auttamassa sinua muuton suunnittelussa. Saat kauttamme muuton ammattilaiset ja ohjeita kotimaan tai ulkomaan muuttoon.

Suosituimmat muuttopalvelut

 • Kodin muuttaminen
 • Yritysmuutto
 • Muuttoapu ulkomaille
 • Pakkaustarvikkeet ja muuttolaatikot
 • Pakettuauton vuokraus
 • Loppusiivous
 • Varastotila

Miksi muuttaa Saloon?

Salo on tällä hetkellä noin 54 000 asukkaan kokoinen kaupunki Varsinais-Suomessa. Miksi muuttaa Saloon? Salo on ihanteellinen paikka asua kenellä tahansa. Kerron tässä artikkelissa miksi.

Olitpa opiskelija tai elämän ruuhkavuosissa tarpova perheellinen uraohjus, on Salo oivallinen paikka asua. Se on täydellinen paikka sijainniltaan, koska Turkuun on matkaa vain reilu 50 kilometriä ja Helsinkiin vain 114 kilometriä. Se on siis sopivan syrjässä, mutta toisaalta lähellä kaikkia merkittäviä tapahtumia.

Salossa on mahdollista opiskella. Sieltä löytyy toisen asteen koulutuksia ja ammattikorkeakoulu. Myös muut opiskelukaupungit ovat niin lähellä, että sekään ei ole ongelma, johtuen hyvistä kulkuyhteyksistä ympäri pääkaupunkiseudun. Työllistyminen on pääsääntöisesti erinomaista alalla kuin alalla, sillä Salo sijaitsee hyvällä alueella. Yrittäjälle Salo on mahdollisuuksien kaupunki, koska asiakkaat ja yhteistyökumppanit ovat helposti tavattavissa lyhyiden välimatkojen takia. Monet salolaiset kulkevat töihin Turkuun tai jopa Helsinkiin asti.

Lapsiperheille Salossa riittää nähtävää ja koettavaa. Lukemattomat leikkipuistot ja hyvä päiväkotiverkosto takaa sujuvan arjen. Salossa on myös paljon viihtyisiä ja turvallisen tuntuisia asuinalueita, joissa viihdytään. Hintataso on luonnollisesti Helsinkiä edullisempi, joten asunto on järkevää ostaa täältä.

Salossa on mahdollista harrastaa kaikkea laidasta laitaan kulttuurista urheiluun. Varsinkin lentopallo on erittäin suosittua. Salo tunnetaankin Suomen lentopallon pääkaupunkina, koska sieltä tulevat SM-tason lentopalloilijat. Salossa pelataan myös paljon jääkiekkoa ja jalkapalloa. Nähtävyyksistä tunnetuimmat ovat useat vanhat kirkot, joita tullaan ihastelemaan satojen kilometrien päästä. Vanhimmat kirkkorakennukset ovat 1400-luvun perukoilta. Salossa löytyy myös paikallisia museoita, joista tunnetuin on ehkä Veturiltallin taidemuseo.

Salossa on toimiva paikallisliikenne ja pyörällä pääsee kätevästi kaikkialle. Suositeltavaa on kuitenkin omistaa oma auto, jos tiedossa on runsaasti työmatkoja. Toisaalta lähijunalla pääsee vaivattomasti ympäri maan.

Muutto uuteen asuntoon Suomessa

Muutossa on aina todella paljon tehtävää. Uuteen asuntoon muutettaessa täytyy hoitaa pitkä lista lähes pakollisia asioita: muuttoilmoituksen tekeminen, sähköyhtiön valinta ja sopimuksen tekeminen, hyvän muuttofirman valinta sekä pakkauslaatikoiden hankkiminen. Näiden lisäksi pitää vielä pakata kaikki tämänhetkisen kodin tavarat ja muuttaa ne seuraavaan asuntoon.

Muuttofirmat läheltä

Etsitkö sinulle sopivaa, luotettavaa ja edullista muuttofirmaa, niin olet tullut oikeillle sivuille. Kaikki lähialueen yritykset löydät tältä sivulta. Haluatko tehdä muuttamisesta helppoa, niin kilpailuta muuttofirmat helposti yhdellä lomakkeella.

Jätä tarjouspyyntö täällä!

Saat Sähköpostilla jopa samana päivänä tarjouksia asiantuntevilta alan ammattilaisilta. Sen jälkeen sinä voit vain vertailla tarjouksia ja valita itsellesi soveltuvin firma avuksi.

Yritysmuutto Salo

Yrityksen muuttaminen on fiksua antaa alan ammattilaisen hoidettavaksi. Muutto on hoidettava ripeästi uusiin toimitiloihin, koska liiketoiminnan katkeaminen lisää aina kustannuksia. Sivuillamme hoidat kätevästi myös yrityksen muuttoon liittyvät keskitetyt tarjouspyynnöt ja silloin sinun arvokas aikasi säästyy tärkeämpiin työtehtäviin.

Mitkä asiat vaikuttavat muuttofirman hintaan?

Palvelun hintaan vaikuttaa nämä asiat: muuttoerän koko, muuttomatka, muuton kesto ajassa ja kantajien määrä. Jos pakkaat kaikki tavarasi itse, niin se toki laskee muuton kustannuksia.

Miten monta muuttolaatikkoa tarvitsen?

Tähän on olemassa todella helppo laskukaava. Nyrkkisääntönä voidaan arvioida 1 muovilaatikko / asuinneliö. Esimerkiksi 70 neliöisen asunnon muuttoon kannattaa varata 70 kpl muuttolaatikoita. Laatikot on järkevintä kasata aina neljän laatikon pinoihin. Tästä on apua siinä vaiheessa, kun laatikoita kannetaan muuttoautoon.

Muuttajan vinkit

 1. Muuton yhteydessä on hyvä tehdä tavaroiden hävitysoperaatio ja heittää kaikki ylimääräiset tavarat roskiin tai kierrätykseen.
 2. Älä käytä teippiä vaan kiristekalvoa.
 3. Varaa varmuuden vuoksi hieman enemmän muovilaatikoita, kun olet ajatellut tarvitsevasi (minimissään 1 kpl / neliö).
 4. Merkitse muuttolaatikoihin aina mitä niissä on sisällä ja minne huoneeseen ne kuuluvat, niin niitä on todella helppo kantaa uuteen kotiin.
 5. Pinoa muuttolaatikot aina 4 ltk:n kasoihin ja jätä ne hieman vajaiksi, silloin laatikoita on todella helppo kantaa ja pinota uusiksi.

Katso miten kilpailutat muuttofirmat