Jos kyseessä on kotimuutto, yritysmuutto tai ulkomaan muutto, niin muuttopalvelua tarjoavat yritykset ovat auttamassa tekemään muuttopäivästä helpomman. Täältä löydät muuton ammattilaiset ja ohjeita Suomen tai ulkomaan muuttoon.

Suosituimmat palvelut

 • Kodin muutto
 • Yrityksen muutto
 • Muuttoapu ulkomaille
 • Muuttolaatikot ja muut tarvikkeet
 • Muuttoauton vuokraus
 • Loppusiivous
 • Varastointipalvelut

Muutto uuteen asuntoon Suomessa

Muutossa on aina paljon tehtävää. Uuteen asuntoon muutettaessa täytyy huomioida pitkä lista lähes pakollisia juttuja: muuttoilmoituksen tekeminen, sähkösopimuksen kilpailutus, hyvän muuttoavun valinta sekä pakkauslaatikoiden hankkiminen. Tämän lisäksi pitää vielä pakata kaikki tämänhetkisen kodin tavarat ja muuttaa ne uuteen kotiin.

Voiko muutta mennä näin helposti

Haluatko löytää luotettavan muuttopalvelun helposti? Tällä sivulla löydät kaupunkisi muuttopalvelut listana sekä voit lähettää heille tarjouspyynnön nopeasti yhdellä lomakkeella.

Jätä tarjouspyyntö täältä!

Saat jopa samana päivänä tarjouksia näiltä yrityksiltä. Sitten sinä voit vain vertailla tarjouksia ja valita itsellesi sopivin firma apuun.

Yritysmuutto Sastamala

Yrityksen muuttaminen on järkevää antaa muuttamisen ammattilaisen hoidettavaksi. Muutto on hoidettava lyhyessä ajassa uuteen toimitilaan, koska liiketoiminnan hetkellinen keskeytyminen lisää aina kustannuksia. Näillä sivuille hoidat kätevästi myös yrityksen muuttoihin liittyvät kyselyt ja tarjouspyynnöt ja säästät samalla omaa arvokasta aikaasi.

Kuinka muuttopalvelun hinta määräytyy?

Muuttoyrityksen hinnoitteluun vaikuttaa seuraavat asiat: muuttoerän koko, muuttomatka, muuttoon tarvittava aika ja tarvittavien muuttomiesten määrä. Pakkaamalla kaikki tavarasi itse, niin se luonnollisesti laskee muuton hintaa.

Miten lasken muuttolaatikoiden tarpeen?

Tämä on erittäin yksinkertaista. Nyrkkisääntönä voidaan arvioida 1 muovilaatikko per m2. Esimerkkinä 70 m2 asunnon muuttoon on järkevää varata 70 kpl muovilaatikoita. Laatikot on järkevintä pinota aina neljän laatikon pinoihin. Tästä on apua siinä vaiheessa, kun laatikoita lastataan pakettiautoon tai kuorma-autoon.

Muuttajan vinkit

 1. Muuton yhteydessä on paras aika tehdä inventaario ja viedä kaikki ylimääräiset tavarat roskiin.
 2. Älä käytä teippiä, käytä mieluummin kiristekalvoa.
 3. Varaa varmuuden vuoksi vähän enemmän muovilaatikoita, kun olet ajatellut tarvitsevasi (minimissään yksi laatikko / m2).
 4. Merkitse muuttolaatikoihin joka kerran mitä ne sisältävät ja mihin huoneisiin ne kannetaan, niin niitä on helppo kantaa uuteen asuntoon.
 5. Kasaa laatikot aina 4 ltk:n pinoihin ja pakkaa ne hieman vajaiksi, silloin niitä on erittäin helppo kuljettaa ja pinota uudelleen.

Siirry jättämään tarjouspyyntö