Kaupungit, joissa toimimme Satakunnassa

Oli kyseeessä sitten kotimuutto, yrityksen muutto tai muutto kauemmaksikin, niin täällä olevat muuttofirmat ovat auttamassa sinua ison urakan kanssa. Saat kauttamme muuttofirman ja vinkkejä Suomen tai ulkomaan muuttoon.

Yleisimmät palvelut

 • Kotimaan muutto
 • Yritysmuutto
 • Muuttoapu ulkomaille
 • Muuttotarvikkeet
 • Pakettiauton tai kuorma-auton vuokraus
 • Muuttosiivous
 • Varastotila

Muutto uuteen kotiin Suomessa

Muutossa on aina paljon muistettavaa. Uuteen kotiin muutettaessa pitää hoitaa lista lähes pakollisia tehtäviä: muuttoimoitus postille, sähkösopimuksen kilpailutus, sopivan muuttoyrityksen valinta sekä muuttolaatikoiden hankinta. Edellä mainittujen asioiden lisäksi täytyy vielä pakata kaikki nykyisen asunnon tavarat ja kuljettaa ne uuteen kotiin.

Autamme muutossasi

Haluatko löytää luotettavan muuttoyrityksen vaivattomasti? Sivuiltamme löydät kaupunkisi muuttoyritykset samalla sivulla sekä voit lähettää näille yrityksille tarjouspyynnön kätevästi yhdellä nettilomakkeella.

Jätä tarjouspyyntö täällä!

Saat Sähköpostilla jopa saman päivän aikana tarjouksia näiltä yrityksiltä. Sen jälkeen voit vain verrata tarjouksia ja valita tarpeeseesi sopivin palvelu apuun.

Yritysmuutto Satakunta

Yritysmuutot on järkevää antaa alan ammattilaisen tehtäväksi. Yritysmuutto on tehtävä ripeästi uuteen toimitilaan, sillä liiketoiminnan hetkellinen keskeytyminen tuo aina kustannuksia. Sivuillamme hoidat kätevästi myös yrityksen muuttoon liittyvät keskitetyt tarjouspyynnöt ja silloin sinun arvokas aikasi säästyy tärkeämpiin työtehtäviin.

Mitkä asiat vaikuttavat muuttopalvelun hintaan?

Palvelun hintaan vaikuttaa seuraavat asiat: muuttotavaroiden määrä, muuton etäisyys, muuttoon tarvittava aika ja kantajien määrä. Jos ajattelit pakata kaiken itse, niin se luonnollisesti laskee muuton hintaa.

Kuinka monta muuttolaatikkoa tarvitsen?

Tähän on todella yksinkertainen laskukaava. Nyrkkisääntönä voidaan laskea 1 muuttolaatikko per asuinneliö. Esimerkkinä 70 m2 kodin muuttoon on hyvä varata noin 70 kpl muuttolaatikoita. Laatikot kannattaa kasata aina neljän muovilaatikon pinoihin. Tästä on apua siinä vaiheessa, kun laatikoita lastataan muuttoautoon.

Muuttovinkit 5 kpl

 1. Muuton aikana on hyvä toteuttaa suursiivous ja hävittää kaikki tarpeettomat tavarat pois.
 2. Älä käytä teippiä, käytä mieluummin kiristekalvoa.
 3. Varaa varmuuden vuoksi vähän enemmän muuttolaatikoita, kun olet ajatellut tarvitsevasi (minimissään 1 kpl / neliö).
 4. Merkitse laatikoihin aina mitä niissä on sisällä ja minne huoneeseen ne kuuluvat, niin laatikot ovat todella helppo kuljettaa uuteen asuntoon.
 5. Pinoa muuttolaatikot aina 4 ltk:n kasoihin ja jätä ne hieman vajaiksi, silloin muuttolaatikoita on helppo kantaa ja pinota uusiksi.

Siirry kilpailuttamaan muuttofirmat nyt!