Olipa edessä kotimuutto, yrityksen muutto tai muutto rajojen taakse, niin täällä olevat muuttofirmat ovat auttamassa urakkasi kanssa. Saat kauttamme muuttofirman ja ohjeita kotimaan tai muuttoon ulkomaille.

Suosituimmat muuttopalvelut

 • Kodin muutto
 • Yritysmuutto
 • Ulkomaanmuutto
 • Muuttolaatikot ja pakkaustarvikkeet
 • Muuttoauton vuokraus
 • Loppusiivous
 • Varastohotelli

Muutto uuteen kotiin kotimaassa

Muuttaminen uuteen asuntoon on monesti suuri päätös, ja se vaatii suunnitelmallisuutta ja paljon aikaa. paljon juttuja joita täytyy muistaa sekä pieniä päätöksiä; muuttoilmoituksen toimittaminen Postille, sähköyhtiön valinta ja sähkösopimuksen tekeminen, muuttopalvelun valinta sekä laatikoiden hankkiminen pakkausta varten ovat vain osa asioista mitkä täytyvät muistaa muutossa.

Muuttofirmat läheltä

Haluatko löytää luotettavan muuttopalvelun näppärästi? Näiltä sivuilta löydät lähialueen muuttoyritykset samalla sivulla sekä voit lähettää heille tarjouspyynnön nopeasti yhdellä nettilomakkeella.

Jätä tarjouspyyntö täällä!

Saat Sähköpostilla jopa saman päivän aikana tarjouksia asiantuntevilta alan ammattilaisilta. Sen jälkeen voit vain katsella tarjouksia ja valita tarpeeseesi soveltuvin yritys apuun.

Yritysmuutto Savonlinna

Yritysmuutot on fiksua jättää alan ammattilaisen tehtäväksi. Muutto on hoidettava lyhyessä ajassa uusiin toimitiloihin, sillä yritystoiminnan hetkellinen keskeytyminen tuo aina kustannuksia. Nettisivuillamme hoidat näppärästi myös yrityksen muuttoon liittyvät kyselyt ja tarjouspyynnöt ja silloin sinun arvokas aikasi säästyy tärkeämpiin työtehtäviin.

Mitkä asiat vaikuttavat muuttofirman hintaan?

Muuttofirman hinnoitteluun vaikuttaa seuraavat asiat: muuttoerän koko, muuton etäisyys, muuton kesto ajassa ja tarvittavien henkilöiden määrä. Jos ajattelit pakata kaikki tavarasi itse, niin tämä toki laskee muuton hintaa.

Miten lasken muuttolaatikoiden tarpeen?

Tämä on yllättävän yksinkertaista. Nyrkkisääntönä voidaan laskea 1 muovilaatikko / neliö. Esimerkkinä 70 m2 asunnon muuttoon kannattaa varata ainakin 70 kpl muovilaatikoita. Muuttolaatikot on järkevintä kasata aina neljän pakkauslaatikon pinoihin. Tästä on apua siinä kohtaa, kun niitä kannetaan muuttoautoon.

Muuttajan vinkit

 1. Muuton yhteydessä on hyvä toteuttaa suursiivous ja hävittää kaikki tarpeettomat tavarat pois.
 2. Älä käytä pakkaamisessa teippiä vaan kiristekalvoa.
 3. Varaa aina vähän enemmän pakkauslaatikoita, kun tarvitset (vähitään 1 ltk / neliö).
 4. Merkitse laatikoihin joka kerran mitä niissä on sisällä ja minne huoneeseen ne kuuluvat, niin laatikot ovat todella helppo kantaa uuteen asuntoon.
 5. Kasaa laatikot aina neljän laatikon pinoihin ja pakkaa ne hieman vajaiksi, silloin muuttolaatikoita on todella helppo kuljettaa ja pinota uudelleen.

Siirry jättämään tarjouspyyntö