Olipa edessä kotimuutto, yrityksen muutto tai muutto rajojen taakse, niin täällä olevat muuttofirmat ovat auttamassa urakkasi kanssa. Saat kauttamme muuttofirman ja ohjeita kotimaan tai muuttoon ulkomaille.

Suosituimmat muuttopalvelut

 • Kodin muutto
 • Yritysmuutto
 • Ulkomaanmuutto
 • Muuttolaatikot ja pakkaustarvikkeet
 • Muuttoauton vuokraus
 • Loppusiivous
 • Varastohotelli

Miksi muuttaa Savonlinnaan?

Savonlinna sijaitsee Etelä-Savossa. Se on tunnettu Oopperajuhlista ja Olavinlinnasta. Savonlinna onkin tunnettu kulttuurien ystävien paratiisina. Sieltä on lyhyt matka myös lähikaupunkeihin Mikkeliin, Joensuuhun ja Kuopioon. Savonlinna on ehkäpä Suomen viihtyisimpiä paikkoja asua, koska sitä on kehuttu Suomen kauneimmaksi Kaupungiksi, eikä suotta. Järvimaisemat ja kaunis luonto herättää väistämättä hyviä fiiliksiä. Savonlinnaan kuuluu kyliä ja taajamia, joten se on melko laaja alue.

Savonlinna on opiskelijoille hyvä kaupunki asua, sillä opiskelumahdollisuuksia riittää. Valittavana on valtava kategoria eri toisen asteen opintoja ammattiopinnoista lukio-opintoihin. Löytyypä sieltä myös taidepainotteinen lukio, josta saa hyvät eväät taiteelliselle uralle. Eli jos suunnitelmissa on taiteilijan ammatti, on Savonlinnan taidelukio erittäin suositeltava vaihtoehto tulevaa uraa ajatellen. Savonlinnassa on mahdollista suorittaa myös ammattikorkeakoulu- ja yliopisto-opintoja. Mahdollista on suorittaa myös avoimen yliopiston opintoja ja opiskella myös kesäyliopistossa. Savonlinna on siis kulttuurin ja itsensä kehittäjien unelmakaupunki.

Koska Savonlinna on iso paikka, on siellä myös suhteellisen hyvä mahdollisuus työllistyä. Erityisen hyvä työllistyminen on sosiaali- ja terveysalan henkilöillä. Lapsiperheille Savonlinna on ihana paikka asua, koska siellä on paljon harrastusmahdollisuuksia ja runsas valikoima peruskouluja. Eli omalle lapselle löytyy takuuvarmasti Se Oikea koulu, jossa viihtyy.

Heinäkuu on Savonlinnan parhain kuukausi eikä mikään ihme. Silloin järjestetään suuret Oopperajuhlat, joka on kaupungin vuoden kohokohta. Olavinlinna on ihan omaa luokkaansa ja mielestäni siellä tulisi käydä jokaisella suomalaisella. Linnaan järjestetään kesäisin opastettuja turistikierroksia, joissa saa runsaasti tietoa paikan historiasta. Savonlinna on ympäristöltään kauneuden palvojan paratiisi. Runsaasti vesistöjä ja koskematonta luontoa löytyy, joiden äärellä on mukavaa asua ja nauttia elosta. Savonlinna tunnetaan onnellisten ihmisten kaupunkina. Enkä yhtään ihmettele.

Muutto uuteen kotiin kotimaassa

Muuttaminen uuteen asuntoon on monesti suuri päätös, ja se vaatii suunnitelmallisuutta ja paljon aikaa. paljon juttuja joita täytyy muistaa sekä pieniä päätöksiä; muuttoilmoituksen toimittaminen Postille, sähköyhtiön valinta ja sähkösopimuksen tekeminen, muuttopalvelun valinta sekä laatikoiden hankkiminen pakkausta varten ovat vain osa asioista mitkä täytyvät muistaa muutossa.

Muuttofirmat läheltä

Haluatko löytää luotettavan muuttopalvelun näppärästi? Näiltä sivuilta löydät lähialueen muuttoyritykset samalla sivulla sekä voit lähettää heille tarjouspyynnön nopeasti yhdellä nettilomakkeella.

Jätä tarjouspyyntö täällä!

Saat Sähköpostilla jopa saman päivän aikana tarjouksia asiantuntevilta alan ammattilaisilta. Sen jälkeen voit vain katsella tarjouksia ja valita tarpeeseesi soveltuvin yritys apuun.

Yritysmuutto Savonlinna

Yritysmuutot on fiksua jättää alan ammattilaisen tehtäväksi. Muutto on hoidettava lyhyessä ajassa uusiin toimitiloihin, sillä yritystoiminnan hetkellinen keskeytyminen tuo aina kustannuksia. Nettisivuillamme hoidat näppärästi myös yrityksen muuttoon liittyvät kyselyt ja tarjouspyynnöt ja silloin sinun arvokas aikasi säästyy tärkeämpiin työtehtäviin.

Mitkä asiat vaikuttavat muuttofirman hintaan?

Muuttofirman hinnoitteluun vaikuttaa seuraavat asiat: muuttoerän koko, muuton etäisyys, muuton kesto ajassa ja tarvittavien henkilöiden määrä. Jos ajattelit pakata kaikki tavarasi itse, niin tämä toki laskee muuton hintaa.

Miten lasken muuttolaatikoiden tarpeen?

Tämä on yllättävän yksinkertaista. Nyrkkisääntönä voidaan laskea 1 muovilaatikko / neliö. Esimerkkinä 70 m2 asunnon muuttoon kannattaa varata ainakin 70 kpl muovilaatikoita. Muuttolaatikot on järkevintä kasata aina neljän pakkauslaatikon pinoihin. Tästä on apua siinä kohtaa, kun niitä kannetaan muuttoautoon.

Muuttajan vinkit

 1. Muuton yhteydessä on hyvä toteuttaa suursiivous ja hävittää kaikki tarpeettomat tavarat pois.
 2. Älä käytä pakkaamisessa teippiä vaan kiristekalvoa.
 3. Varaa aina vähän enemmän pakkauslaatikoita, kun tarvitset (vähitään 1 ltk / neliö).
 4. Merkitse laatikoihin joka kerran mitä niissä on sisällä ja minne huoneeseen ne kuuluvat, niin laatikot ovat todella helppo kantaa uuteen asuntoon.
 5. Kasaa laatikot aina neljän laatikon pinoihin ja pakkaa ne hieman vajaiksi, silloin muuttolaatikoita on todella helppo kuljettaa ja pinota uudelleen.

Siirry jättämään tarjouspyyntö