Oli kyseeessä sitten kotimuutto, yritysmuutto tai ulkomaan muutto, niin yhteistyöyrityksemme auttavat sinua ison urakan kanssa. Näiltä sivuilta saat runsaasti apua muuton suunnitteluun Suomeen tai kauemmaksikin.

Suosituimmat palvelut

 • Kotimaan muutto
 • Yritysmuutto
 • Ulkomaanmuutto
 • Muuttotarvikkeet
 • Muuttoauton vuokraus
 • Muuttosiivous
 • Varastointipalvelut

Muutto uuteen asuntoon kotimaassa

Muuton yhteydessä on aina paljon tehtävää. Uuteen kotiin muutettaessa pitää huomioida pitkä lista välttämättömiä asioita: muuttoilmoitus, sähköyhtiön valinta ja sopimuksen tekeminen, hyvän muuttoyrityksen valinta sekä muuttolaatikoiden hankkiminen. Näiden lisäksi pitää vielä pakata kaikki tämänhetkisen kodin tavarat ja muuttaa ne uuteen asuntoon.

Autamme muutossasi

Haluatko löytää luotettavan muuttofirman näppärästi? Tällä sivulla löydät alueesi muuttoyritykset listana sekä voit lähettää näille yrityksille tarjouspyynnön vaivattomasti yhdellä nettilomakkeella.

Lähetä tarjouspyyntö täällä!

Saat sähköpostiisi jopa saman päivän aikana tarjouksia näiltä yrityksiltä. Sen jälkeen voit vain katsella tarjouksia ja valita itsellesi soveltuvin yritys apuun.

Yritysmuutto Seinajoki

Yritysmuutot kannattaa antaa muuttamisen ammattilaisen tehtäväksi. Yritysmuutto on hoidettava lyhyessä ajassa uuteen toimitilaan, koska liiketoiminnan katkeaminen tuo aina kustannuksia. Nettisivuillamme hoidat kätevästi myös yrityksen muuttoon liittyvät kyselyt ja tarjouspyynnöt ja silloin sinun arvokas aikasi säästyy tärkeämpiin työtehtäviin.

Miten muuttopalvelun hinta määräytyy?

Muuttoyrityksen hinnoitteluun vaikuttaa seuraavat asiat: muuttotavaroiden määrä, muuttomatka, muuttoon tarvittava aika ja kantajien määrä. Pakkaamalla kaikki tavarasi itse, niin tämä varmasti laskee muuton hintaa.

Kuinka monta muuttolaatikkoa tarvitsen?

Tämä on todella yksinkertaista. Nyrkkisääntönä voidaan laskea 1 muuttolaatikko / neliö. Esimerkiksi 70 m2 asunnon muuttoon on järkevää varata ainakin 70 kpl muuttolaatikoita. Laatikot kannattaa pinota aina neljän laatikon pinoihin. Tästä on apua siinä kohtaa, kun niitä kannetaan muuttoautoon.

Muuttovinkit 5 kpl

 1. Muuton yhteydessä on hyvä tehdä suursiivous ja heittää kaikki tarpeettomat tavarat pois.
 2. Älä käytä teippiä, käytä mieluummin kiristekalvoa.
 3. Varaa aina hieman enemmän pakkauslaatikoita, kun tarvitset (vähitään 1 kpl / m2).
 4. Merkkaa muuttolaatikoihin joka kerran mitä niissä on sisällä ja minne huoneeseen ne kannetaan, niin niitä on helppo kantaa uuteen kotiin.
 5. Pinoa muuttolaatikot aina 4 ltk:n pinoihin ja pakkaa ne hieman vajaiksi, silloin laatikoita on erittäin helppo kuljettaa ja pinota uusiksi.

Jätä tarjouspyyntö helposti nyt!