Oli kyseeessä sitten kotimuutto, yritysmuutto tai ulkomaan muutto, niin yhteistyöyrityksemme auttavat sinua ison urakan kanssa. Näiltä sivuilta saat runsaasti apua muuton suunnitteluun Suomeen tai kauemmaksikin.

Suosituimmat palvelut

 • Kotimaan muutto
 • Yritysmuutto
 • Ulkomaanmuutto
 • Muuttotarvikkeet
 • Muuttoauton vuokraus
 • Muuttosiivous
 • Varastointipalvelut

Miksi muuttaa Seinäjoelle?

Seinäjoki on Etelä-Pohjanmaan maaseutukeskus ja sellaisena yksi Suomen suurimmista. Seinäjoen kaupunkikuvaa ja maisemaa ajatellessa, mieleen tulee ensimmäiseksi Alvar Aalloon suunnittelema Aaltokeskus. Aaltokeskus koostuu useammasta rakennuksesta. Siihen kuuluu mm. pääkirjasto, kaupungintalo ja tunnetuin lienee Lakeuden Ristin kirkko. Etelä-Pohjanmaata kuvataan usein Suomen Teksasiksi. Siellä asenne on vähän, että kaikki on suurta ja parempaa kuin muualla. Pohjanmaalainen asenne ja tietty suoruus ovatkin ehdottomasti yksi syy muuttaa Seinäjoelle.

Seinäjoki on laaja kaupunki. Siellä pystyy asumaan niin kerrostalossa keskustassa kuin maaseudun rauhassa, ilman että matka keskustaan olisi kovinkaan pitkä ajallisesti tai kilometreittäin. Asuntojen ja vuokrien hinnatkin ovat maltilliset Etelä-Suomeen verrattuna, mikä varmasti houkuttaa opiskelijoita suuntaamaan Seinäjoelle. Laakeat seudut, selkeä kaupunkisuunnittelu, jossa ulkopaikkakuntalainenkin hahmottaa missä on, sekä ruuhkan vähyys, tekevät Seinäjoesta mukavan paikan liikkua. Koska matkailukeskuksesta löytyvät niin linja-autoasema, juna-asema kuin taksikeskuskin, on Seinäjoelle helppo tulla ja lähteä liikkeelle. Mikäli jotain elämystä et Seinäjoelta löydä, ei tarvitse kauas lähteä. Hyvät kulkuyhteydet kaikkiin ilmansuuntiin voivat viedä vaikka minnä päin Suomea vain.

Seinäjoelta löytyvät hyvät koulutusmahdollisuudet, sillä peruskoulun ja toisen asteen koulutuksen lisäksi on vielä yliopisto-opintoja ja ammattikorkeakoulu. Opiskelijalle Seinäjoki onkin virkeä ja asumiskustannuksiltaan kohtuullinen paikka asua. Harrastusmahdollisuusia löytyy liikunnasta taiteeseen. Seinäjoelta löytyy urheiluintoa niin yksilö- kuin joukkuelajeissa. Seinäjoki on myös suurten tapahtumien keskus. Siellä järjestetään mm. Tangomarkkinat, Provinssirock ja Solar Sound Festival, jotka vetävät kymmeniä tuhansia kävijöitä joka vuosi. Tietysti kaupungin tarjontaan kuuluvat myös teatteri, museot, elokuvat ja taide. Seinäjoki myös kasvaa ja kehittyy kovaa vauhtia. Kaupunki haluaa pitää muutoksen tuulista kiinni ja luvassa on varmasti uutta ja hienoa koettavaa niin arjessa kuin vieraillessakin.

Muutto uuteen asuntoon kotimaassa

Muuton yhteydessä on aina paljon tehtävää. Uuteen kotiin muutettaessa pitää huomioida pitkä lista välttämättömiä asioita: muuttoilmoitus, sähköyhtiön valinta ja sopimuksen tekeminen, hyvän muuttoyrityksen valinta sekä muuttolaatikoiden hankkiminen. Näiden lisäksi pitää vielä pakata kaikki tämänhetkisen kodin tavarat ja muuttaa ne uuteen asuntoon.

Autamme muutossasi

Haluatko löytää luotettavan muuttofirman näppärästi? Tällä sivulla löydät alueesi muuttoyritykset listana sekä voit lähettää näille yrityksille tarjouspyynnön vaivattomasti yhdellä nettilomakkeella.

Lähetä tarjouspyyntö täällä!

Saat sähköpostiisi jopa saman päivän aikana tarjouksia näiltä yrityksiltä. Sen jälkeen voit vain katsella tarjouksia ja valita itsellesi soveltuvin yritys apuun.

Yritysmuutto Seinajoki

Yritysmuutot kannattaa antaa muuttamisen ammattilaisen tehtäväksi. Yritysmuutto on hoidettava lyhyessä ajassa uuteen toimitilaan, koska liiketoiminnan katkeaminen tuo aina kustannuksia. Nettisivuillamme hoidat kätevästi myös yrityksen muuttoon liittyvät kyselyt ja tarjouspyynnöt ja silloin sinun arvokas aikasi säästyy tärkeämpiin työtehtäviin.

Miten muuttopalvelun hinta määräytyy?

Muuttoyrityksen hinnoitteluun vaikuttaa seuraavat asiat: muuttotavaroiden määrä, muuttomatka, muuttoon tarvittava aika ja kantajien määrä. Pakkaamalla kaikki tavarasi itse, niin tämä varmasti laskee muuton hintaa.

Kuinka monta muuttolaatikkoa tarvitsen?

Tämä on todella yksinkertaista. Nyrkkisääntönä voidaan laskea 1 muuttolaatikko / neliö. Esimerkiksi 70 m2 asunnon muuttoon on järkevää varata ainakin 70 kpl muuttolaatikoita. Laatikot kannattaa pinota aina neljän laatikon pinoihin. Tästä on apua siinä kohtaa, kun niitä kannetaan muuttoautoon.

Muuttovinkit 5 kpl

 1. Muuton yhteydessä on hyvä tehdä suursiivous ja heittää kaikki tarpeettomat tavarat pois.
 2. Älä käytä teippiä, käytä mieluummin kiristekalvoa.
 3. Varaa aina hieman enemmän pakkauslaatikoita, kun tarvitset (vähitään 1 kpl / m2).
 4. Merkkaa muuttolaatikoihin joka kerran mitä niissä on sisällä ja minne huoneeseen ne kannetaan, niin niitä on helppo kantaa uuteen kotiin.
 5. Pinoa muuttolaatikot aina 4 ltk:n pinoihin ja pakkaa ne hieman vajaiksi, silloin laatikoita on erittäin helppo kuljettaa ja pinota uusiksi.

Jätä tarjouspyyntö helposti nyt!