Olipa sinulla edessäsi kotimuutto, yritysmuutto tai ulkomaan muutto, niin täällä olevat muuttofirmat auttavat sinua muuton suunnittelussa. Näiltä sivuilta löydät runsaasti apua muuton suunnitteluun Suomeen tai kauemmaksikin.

Yleisimmät palvelut

 • Kodin muuttaminen
 • Yrityksen muutto
 • Muuttoapu ulkomaille
 • Pakkaustarvikkeet ja muuttolaatikot
 • Pakettuauton vuokraus
 • Siivouspalvelut
 • Varastotila

Muutto uuteen asuntoon kotimaassa

Muuton yhteydessä on aina todella paljon muistettavaa. Uuteen kotiin muutettaessa täytyy hoitaa lista välttämättömiä juttuja: muuttoimoitus postille, sähkösopimuksen kilpailutus, hyvän muuttopalvelun valinta sekä muuttolaatikoiden hankinta. Edellä mainittujen asioiden lisäksi täytyy vielä pakata kaikki nykyisen kodin tavarat ja muuttaa ne seuraavaan asuntoon.

Kuvassa perhe muuttamassa

Jos etsit sinulle sopivaa, ammattitaitoista sekä halpaa muuttopalvelua, niin olet oikeassa paikassa. Kaikki alueesi palvelut löydät näiltä nettisivuilta. Jos haluat tehdä muuttamisesta todella helppoa, niin kilpailuta muuttoyritykset helposti yhdellä lomakkeella.

Lähetä tarjouspyyntö täällä!

Saat jopa samana päivänä tarjouksia näiltä yrityksiltä. Sitten sinä voit vain katsella tarjouksia ja valita itsellesi sopivin palvelu apuun.

Yritysmuutto Somero

Yrityksen muuttaminen kannattaa jättää alan ammattilaisen tehtäväksi. Muutto on hoidettava ripeästi uuteen toimistoon, sillä yritystoiminnan hetkellinen keskeytyminen kasvattaa aina kustannuksia. Nettisivuillamme hoidat näppärästi myös yrityksen muuttoihin liittyvät kyselyt ja tarjouspyynnöt ja silloin sinun arvokas aikasi säästyy tärkeämpiin työtehtäviin.

Miten muuttopalvelun hinta määräytyy?

Muuttoyrityksen hinnoitteluun vaikuttaa nämä asiat: muuttotavaroiden määrä, muuton välimatka, muuton kesto ajassa ja kantajien määrä. Pakkaamalla kaikki tavarasi itse, niin tämä toki laskee muuton kustannuksia.

Miten monta muuttolaatikkoa tarvitsen?

Tämä on yllättävän yksinkertaista. Nyrkkisääntönä voidaan laskea 1 muuttolaatikko per neliö. Esimerkkinä 70 neliöisen asunnon muuttoon on järkevää varata noin 70 kpl muuttolaatikoita. Laatikot on järkevintä pinota aina neljän laatikon pinoihin. Tämä helpottaa siinä kohtaa, kun laatikoita lastataan kuorma-autoon.

Parhaat 5 vinkkiä muuttoon

 1. Muuton yhteydessä on hyvä toteuttaa inventaario ja heittää kaikki ylimääräiset tavarat roskiin tai kierrätykseen.
 2. Älä käytä pakkaamisessa teippiä vaan kiristekalvoa.
 3. Varaa varmuuden vuoksi hieman enemmän muuttolaatikoita, kun olet ajatellut tarvitsevasi (minimissään yksi laatikko / neliö).
 4. Merkitse muuttolaatikoihin joka kerran mitä ne sisältävät ja minne huoneeseen ne tulevat, niin laatikot ovat helppo kantaa uuteen kotiin.
 5. Kasaa muuttolaatikot aina 4 ltk:n pinoihin ja jätä ne hieman vajaiksi, silloin muuttolaatikoita on helppo kantaa ja pinota uudelleen.

Siirry jättämään tarjouspyyntö