Jos kyseessä on kotimuutto, yrityksen muutto tai muutto kauemmaksikin, niin nämä muuttoyritykset ovat auttamassa sinua ison urakan kanssa. Sivuiltamme saat runsaasti vinkkejä muuton suunnitteluun kotimaahan tai ulkomaille.

Kaikki muuttopalvelut

 • Kodin muutto
 • Yritysmuutto
 • Muuttoapu ulkomaille
 • Muuttolaatikot ja pakkaustarvikkeet
 • Pakettuauton vuokraus
 • Muuttosiivous
 • Varastotila

Muuttaminen uuteen asuntoon kotimaassa

Muutto uuteen kotiin on monesti tosi iso päätös, ja se vaatii aikaa sekä suunnittelua. Muuttoon myös liittyy paljon juttuja joita pitää muistaa sekä pienempiä päätöksiä; muuttoilmoituksen toimittaminen Postille, sähköyhtiön valinta ja sähkösopimuksen tekeminen, muuttofirman valinta sekä muuttolaatikoiden hankkiminen ovat ainoastaan osa asioista mitkä täytyvät muistaa muuton yhteydessä.

Muutto uuteen kotiin

Haluatko löytää luotettavan muuttofirman näppärästi? Sivuiltamme löydät kuntasi muuttoyritykset samalla sivulla ja voit lähettää näille yrityksille tarjouspyynnön vaivattomasti yhdellä lomakkeella.

Lähetä tarjouspyyntö täällä!

Saat Sähköpostilla jopa saman päivän aikana tarjouksia asiantuntevilta alan ammattilaisilta. Sen jälkeen sinä voit vain katsella tarjouksia ja valita tarpeeseesi sopivin firma apuun.

Yritysmuutto Suonenjoki

Yritysmuutot on fiksua antaa alan ammattilaisen hoidettavaksi. Yritysmuutto on hoidettava nopeasti uusiin toimitiloihin, sillä yritystoiminnan katkeaminen kasvattaa aina kustannuksia. Sivuillamme hoidat kätevästi myös yrityksen muuttoihin liittyvät kyselyt ja kootun tarjouspyynnön jättämisen ja säästät samalla omaa arvokasta aikaasi.

Mitkä asiat vaikuttavat muuttopalvelun hintaan?

Muuttoyrityksen hinnoitteluun vaikuttaa seuraavat asiat: muuttotavaroiden määrä, muuttomatka, muuton kesto ajassa ja kantajien määrä. Pakkaamalla kaiken itse, niin se varmasti laskee muuton hintaa.

Miten monta muuttolaatikkoa tarvitsen?

Tähän on todella yksinkertainen laskukaava. Nyrkkisääntönä voidaan laskea 1 muovilaatikko per neliö. Esimerkiksi 70 m2 asunnon muuttoon on järkevää varata noin 70 kpl muovilaatikoita. Laatikot kannattaa pinota aina neljän muovilaatikon pinoihin. Tästä on apua siinä vaiheessa, kun niitä roudataan muuttoautoon.

Parhaat 5 vinkkiä muuttoon

 1. Muuton yhteydessä on paras aika toteuttaa suursiivous ja hävittää kaikki tarpeettomat tavarat roskiin.
 2. Älä käytä pakkaamisessa teippiä, käytä mieluummin kiristekalvoa.
 3. Varaa varmuuden vuoksi vähän enemmän pakkauslaatikoita, kun tarvitset (vähitään 1 ltk / neliömetri).
 4. Merkkaa muuttolaatikoihin aina mitä ne sisältävät ja minne huoneeseen ne kuuluvat, niin ne ovat helppo kantaa uuteen kotiin.
 5. Pinoa laatikot aina neljän laatikon pinoihin ja pakkaa ne hieman vajaiksi, silloin laatikoita on helppo siirtää ja pinota uusiksi.

Katso miten kilpailutat muuttofirmat