Kilpailuta paras muuttopalvelu Tampereella

Olipa edessä kotimuutto, yritysmuutto tai muutto kauemmaksikin, niin sivujemme muuttofirmat auttavat sinua ison urakan kanssa. Näiltä sivuilta saat paljon apua muuton suunnitteluun Suomeen tai kauemmaksikin.

Tavallisimmat muuttopalvelut

 • Kotimaan muutto
 • Yritysmuutto
 • Muuttoapu ulkomaille
 • Muuttolaatikot ja muut tarvikkeet
 • Pakettiauton tai kuorma-auton vuokraus
 • Muuttosiivous
 • Varastohotelli

Miksi muuttaa Tampereelle?

Tampere, pohjoismaiden suurin sisämaakaupunki, tuskin esittelyjä kaipaa. Sieltä löytyvät Särkänniemi, Näsinneula, Koskikeskus ja Tammerkosken Hämeensilta sekä tietysti mustamakkaraa. Jo pelkästään toripäivän vilske höyryävän makkaran ja puolukkahillon kanssa kesäpäivänä on nautittava hetki. Jos jostain syystä mustamakkara ei sinulle kelpaa niin ravintolatarjontaahan sitten löytyy grillistä sushiin ja eksoottisempaankin ruokaan, kuten kaupungissa kuuluukin.

Tampere on eräänlainen risteyspaikka sisämaassa. Siellä on lentokenttä ja juna–asema tärkeine kulkuyhteyksineen ja paikallisliikenne on aktiivista linja-autoverkostossa. Tampere kasvaa edelleen ja vahvistaa asemaansa Suomen kolmanneksi suurimpana kaupunkina. Keskustan liikennejärjestelyjä laitetaan uusiksi ja koko kaupunki on ikään kuin hyppäämässä modernimpaan suuntaan. Silti Tamperetta ei saisi ajatella vain teinä, rakennuksina ja Näsinneulana, sillä Tampereelta löytyy myös matkailijoille ja luonnossa liikkujille tarjottavaa, kuten upeat järvet.

Tampere tarjoaa oikeastaan kaiken kaupunkiasumisen edut. Siellä pääsee mukaan urheiluhulluuteen tykkäsit sitten jalkapallosta, jääkiekosta tai yksilölajeista. Se on monipuolinen ja täynnä mahdollisuuksia liikunnassa, urheilussa, kulttuurissa, viihteessä ja koulutuksessa. Sieltä ja lähikunnista tuntuu myös löytyvän hyvin työpaikkoja eri aloilta. Tämä kaikki tietysti tarkoittaa, että vuokra-asunnoissa on kova kysyntä. Kaupungin alueet tarjoavat hintahaitaria niin vuokra- kuin omistusasunnoissakin, mutta toisaalta kaupungin ulkopuoleltakin on nopeat yhteydet, mitkä mahdollistavat esim. Tampereella työskentelyn. Nopeat ja hyvät yhteydet toimivat myös muihin Suomen kaupunkeihin, joten esim. työelämässä paljon Suomessa matkaavalle, Tampere on oivallinen kotipaikka.

Tietysti Tampere tarjoaa huiman määrän koulutusmahdollisuuksia perusasteelta yliopisto-opintoihin ja ammattikorkeakouluihin. Unohtaa ei suinkaan sovi kulttuuritarjontaa, toimiihan Tampereella esimerkiksi yksi Suomen tunnetuimmista kesäteattereista, Pyynikin kesäteatteri. Tampereella on myös hyvä maine, mikä osaltaan varmasti vaikuttaa ihmisten positiiviseen fiilikseen Tamperetta kohtaan. Hyvä maine ei kuitenkaan voi olla aivan tuulesta temmattu ja Tampereen vahva julkisuuskuva näkyy ympäri Suomen.

Muutto uuteen kotiin Suomessa

Muutto uuteen asuntoon on usein tosi iso päätös, ja se vaatii paljon suunnittelua. monia asioita joita pitää muistaa ja pienempiä päätöksiä; muuttoilmoituksen toimittaminen Postille, sähkösopimus, muuttopalvelun valinta sekä muuttolaatikot ovat vain pieni osa asioista mitkä täytyvät muistaa muutossa.

Kuvassa perhe muuttamassa

Haluatko löytää luotettavan muuttopalvelun näppärästi? Nettisivuiltamme löydät kaupunkisi muuttopalvelut samalla sivulla sekä voit lähettää heille tarjouspyynnön helposti yhdellä nettilomakkeella.

Lähetä tarjouspyyntö täällä!

Saat jopa samana päivänä tarjouksia näiltä yrityksiltä. Sitten voit vain vertailla tarjouksia ja valita itsellesi sopivin firma avuksi.

Yritysmuutto Tampere

Yritysmuutot on järkevää jättää muuttamisen ammattilaisen tehtäväksi. Yritysmuutto on hoidettava lyhyessä ajassa uusiin toimitiloihin, koska liiketoiminnan hetkellinen keskeytyminen lisää aina kustannuksia. Nettisivuillamme hoidat helposti myös yrityksen muuttoon liittyvät kyselyt ja kootun tarjouspyynnön jättämisen ja silloin sinun arvokas aikasi säästyy tärkeämpiin työtehtäviin.

Miten muuttopalvelun hinta määräytyy?

Muuttofirman hinnoitteluun vaikuttaa nämä asiat: muuttoerän koko, muuttomatka, muuton kesto ajassa ja tarvittavien henkilöiden määrä. Jos ajattelit pakata kaiken itse, niin se toki laskee muuton hintaa.

Miten monta muuttolaatikkoa tarvitsen?

Tähän on olemassa erittäin yksinkertainen laskukaava. Nyrkkisääntönä voidaan pitää 1 muuttolaatikko per neliö. Esimerkiksi 70 m2 kodin muuttoon on järkevää varata 70 kpl muovilaatikoita. Laatikot kannattaa kasata aina neljän pakkauslaatikon pinoihin. Tämä auttaa siinä vaiheessa, kun niitä lastataan pakettiautoon tai kuorma-autoon.

Muuttajan vinkit

 1. Muuton aikana on paras aika toteuttaa tavaroiden hävitysoperaatio ja heittää kaikki ylimääräiset tavarat roskiin.
 2. Älä käytä teippiä vaan kiristekalvoa.
 3. Varaa aina hieman enemmän pakkauslaatikoita, kun olet ajatellut tarvitsevasi (vähitään 1 kpl / neliömetri).
 4. Merkkaa laatikoihin joka kerran mitä ne sisältävät ja minne huoneeseen ne kuuluvat, niin laatikot ovat todella helppo kantaa uuteen asuntoon.
 5. Kasaa muuttolaatikot aina 4 ltk:n pinoihin ja jätä ne hiukan vajaiksi, niin muuttolaatikoita on erittäin helppo siirtää ja pinota uusiksi.

Siirry muuttopalveluiden kilpailuttamiseen