Oli kyseeessä sitten kotimuutto, yrityksen muutto tai ulkomaan muutto, niin täällä olevat muuttofirmat auttavat sinua ison urakan kanssa. Täältä löydät muuttoavun ja vinkkejä kotimaan tai ulkomaan muuttoon.

Suosituimmat muuttopalvelut

 • Kodin muutto
 • Yrityksen muutto
 • Muuttoapu ulkomaille
 • Muuttotarvikkeet
 • Muuttoauton vuokraus
 • Siivouspalvelut
 • Varastointipalvelut

Muutto uuteen asuntoon kotimaassa

Muuttoon liittyy aina todella paljon tehtävää. Uuteen kotiin muutettaessa pitää hoitaa pitkä lista lähes pakollisia tehtäviä: muuttoilmoituksen tekeminen, sähkösopimuksen kilpailutus, hyvän muuttoavun valinta sekä pakkauslaatikoiden hankinta. Näiden lisäksi täytyy vielä pakata kaikki tämänhetkisen asunnon tavarat ja siirtää ne uuteen asuntoon.

Apua muuttoon

Etsitkö hyvää, luotettavaa tai edullista muuttopalvelua, niin olet oikeassa paikassa. Useimmat alueesi yritykset löydät näiltä nettisivuilta. Jos tahdot tehdä asiat mahdollisimman helposti, niin kilpailuta tekijät helposti yhdellä tarjouspyynnöllä.

Jätä tarjouspyyntö täällä!

Saat Sähköpostilla jopa saman päivän aikana tarjouksia näiltä yrityksiltä. Sitten voit vain katsella tarjouksia ja valita itsellesi sopivin firma avuksi.

Yritysmuutto Tornio

Yritysmuutot kannattaa antaa alan ammattilaisen tehtäväksi. Yritysmuutto on tehtävä lyhyessä ajassa uuteen toimistoon, sillä liiketoiminnan katkeaminen tuo aina kustannuksia. Näillä sivuille hoidat kätevästi myös yrityksen muuttoihin liittyvät keskitetyt tarjouspyynnöt ja silloin sinun arvokas aikasi säästyy tärkeämpiin työtehtäviin.

Miten muuttopalvelun hinta määräytyy?

Muuttofirman hinnoitteluun vaikuttaa nämä asiat: muuttoerän koko, muuton välimatka, muuton kesto ajassa ja tarvittavien henkilöiden määrä. Jos ajattelit pakata kaiken itse, niin se varmasti laskee muuton kustannuksia.

Miten lasken muuttolaatikoiden tarpeen?

Tämä on yllättävän yksinkertaista. Nyrkkisääntönä voidaan pitää 1 muuttolaatikko / asunnon neliö. Esimerkiksi 70 m2 asunnon muuttoon on järkevää varata 70 kpl muuttolaatikoita. Laatikot kannattaa pinota aina neljän pakkauslaatikon pinoihin. Tämä helpottaa siinä vaiheessa, kun laatikoita roudataan kuorma-autoon.

Muuttovinkit 5 kpl

 1. Muuton aikana on paras aika tehdä tavaroiden hävitysoperaatio ja viedä kaikki ylimääräiset tavarat roskiin.
 2. Älä käytä teippiä vaan kiristekalvoa.
 3. Varaa varmuuden vuoksi hieman enemmän muovilaatikoita, kun tarvitset (vähitään 1 kpl / m2).
 4. Merkitse laatikoihin joka kerran mitä ne sisältävät ja mihin huoneisiin ne tulevat, niin ne ovat helppo kantaa uuteen asuntoon.
 5. Pinoa muuttolaatikot aina 4:n laatikon pinoihin ja pakkaa ne hiukan vajaiksi, niin laatikoita on todella helppo kuljettaa ja pinota uudelleen.

Siirry jättämään tarjouspyyntö