Kilpailuta paras muuttopalvelu Turussa

Olipa sinulla edessäsi kotimuutto, yritysmuutto tai muutto kauemmaksikin, niin muuttopalvelua tarjoavat yritykset auttavat tekemään muuttopäivästä helpomman. Näiltä sivuilta saat runsaasti apua muuton suunnitteluun Suomeen tai kauemmaksikin.

Yleisimmät muuttopalvelut

 • Kodin muuttaminen
 • Yritysmuutto
 • Muuttoapu ulkomaille
 • Muuttolaatikot ja pakkaustarvikkeet
 • Pakettuauton vuokraus
 • Loppusiivous
 • Varastotila

Muuttaminen uuteen asuntoon kotimaassa

Muuttoon liittyy aina todella paljon tehtävää. Uuteen kotiin muutettaessa pitää huomioida pitkä lista lähes pakollisia asioita: muuttoilmoitus, sähkösopimuksen tekeminen, hyvän muuttopalvelun valinta sekä muuttolaatikoiden hankinta. Näiden lisäksi pitää vielä pakata kaikki nykyisen kodin tavarat ja kuljettaa ne uuteen asuntoon.

Muuttoauto apuna

Oletko etsimässä hyvää, tehokasta tai halpaa muuttoyritystä, niin olet tullut oikeillle sivuille. Useimmat alueesi firmat löydät näiltä nettisivuilta. Haluatko tehdä muuttamisesta todella helppoa, niin kilpailuta tekijät kätevästi yhdellä lomakkeella.

Lähetä tarjouspyyntö täältä!

Saat jopa samana päivänä tarjouksia näiltä yrityksiltä. Sitten voit vain vertailla tarjouksia ja valita tarpeeseesi soveltuvin yritys avuksi.

Yritysmuutto Turku

Yritysmuutot on järkevää jättää alan ammattilaisen tehtäväksi. Muutto on tehtävä nopeasti uuteen toimistoon, koska liiketoiminnan hetkellinen keskeytyminen tuo aina kustannuksia. Sivuillamme hoidat näppärästi myös yrityksen muuttoon liittyvät kyselyt ja kootun tarjouspyynnön jättämisen ja säästät samalla omaa arvokasta aikaasi.

Miten muuttopalvelun hinta määräytyy?

Palvelun hintaan vaikuttaa seuraavat asiat: muuttoerän koko, muuton etäisyys, muuttoaika ja tarvittavien muuttomiesten määrä. Jos ajattelit pakata kaiken itse, niin se varmasti laskee muuton kustannuksia.

Miten monta muuttolaatikkoa tarvitsen?

Tähän on todella yksinkertainen laskukaava. Nyrkkisääntönä voidaan arvioida yksi muuttolaatikko per asunnon neliö. Esimerkiksi 70 neliöisen kodin muuttoon on hyvä varata ainakin 70 pakkauslaatikkoa. Laatikot on järkevintä kasata aina neljän laatikon pinoihin. Tästä on apua siinä vaiheessa, kun laatikoita roudataan pakettiautoon tai kuorma-autoon.

Viisi vinkkiä muuttajalle

 1. Muuton aikana on paras aika tehdä tavaroiden hävitysoperaatio ja viedä kaikki tarpeettomat tavarat roskiin tai kierrätykseen.
 2. Älä käytä teippiä, käytä mieluummin kiristekalvoa.
 3. Varaa aina hieman enemmän pakkauslaatikoita, kun tarvitset (vähitään 1 kpl / neliömetri).
 4. Merkitse muuttolaatikoihin aina mitä ne sisältävät ja mihin huoneisiin ne kuuluvat, niin laatikot ovat todella helppo kuljettaa uuteen kotiin.
 5. Kasaa laatikot aina 4:n laatikon pinoihin ja jätä ne hiukan vajaiksi, niin niitä on helppo siirtää ja pinota uudelleen.

Siirry kilpailuttamaan muuttofirmat nyt!