Olipa edessä kotimuutto, yritysmuutto tai muutto kauemmaksikin, niin yhteistyöyrityksemme auttavat sinua muuton suunnittelussa. Saat kauttamme muuttoavun ja ohjeita Suomen tai ulkomaan muuttoon.

Suosituimmat palvelut

 • Kotimaan muutto
 • Yritysmuutto
 • Ulkomaanmuutto
 • Muuttolaatikot ja muut tarvikkeet
 • Pakettuauton vuokraus
 • Siivouspalvelut
 • Varastointipalvelut

Muutto uuteen asuntoon kotimaassa

Muutossa on aina todella paljon muistettavaa. Uuteen asuntoon muutettaessa täytyy huomioida lista lähes pakollisia juttuja: muuttoilmoituksen tekeminen, sähköyhtiön valinta ja sopimuksen tekeminen, sopivan muuttopalvelun valinta sekä muuttolaatikoiden hankinta. Edellä mainittujen asioiden lisäksi pitää vielä pakata kaikki tämänhetkisen kodin tavarat ja siirtää ne uuteen kotiin.

Apua muuttoon

Haluatko löytää ammattitaitoisen muuttofirman vaivattomasti? Nettisivuiltamme löydät alueesi muuttoyritykset samalla sivulla sekä voit lähettää heille tarjouspyynnön vaivattomasti yhdellä lomakkeella.

Jätä tarjouspyyntö täältä!

Saat jopa samana päivänä tarjouksia näiltä yrityksiltä. Sen jälkeen voit vain katsella tarjouksia ja valita itsellesi soveltuvin yritys apuun.

Yritysmuutto Ulvila

Yrityksen muuttaminen kannattaa antaa ammattilaisten hoidettavaksi. Yritysmuutto on tehtävä lyhyessä ajassa uuteen toimistoon, koska liiketoiminnan keskeytyminen lisää aina kustannuksia. Sivuillamme hoidat helposti myös yrityksen muuttoihin liittyvät keskitetyt tarjouspyynnöt ja säästät samalla omaa arvokasta aikaasi.

Mitkä asiat vaikuttavat muuttofirman hintaan?

Muuttopalvelun hintaan vaikuttaa seuraavat asiat: muuttotavaroiden määrä, muuton etäisyys, muuton kesto ajassa ja tarvittavien henkilöiden määrä. Jos ajattelit pakata kaikki tavarasi itse, niin tämä toki laskee muuton hintaa.

Miten monta muuttolaatikkoa tarvitsen?

Tämä on erittäin yksinkertaista. Nyrkkisääntönä voidaan pitää 1 muuttolaatikko / neliö. Esimerkiksi 70 m2 asunnon muuttoon on hyvä varata noin 70 muuttolaatikkoa. Laatikot on järkevintä pinota aina neljän muovilaatikon pinoihin. Tästä on apua siinä vaiheessa, kun laatikoita roudataan kuorma-autoon.

Parhaat 5 vinkkiä muuttoon

 1. Muuton yhteydessä on hyvä toteuttaa suursiivous ja hävittää kaikki tarpeettomat tavarat roskiin.
 2. Älä käytä pakkaamisessa teippiä, käytä mieluummin kiristekalvoa.
 3. Varaa varmuuden vuoksi hieman enemmän pakkauslaatikoita, kun olet ajatellut tarvitsevasi (minimissään yksi laatikko / neliömetri).
 4. Merkkaa laatikoihin aina mitä ne sisältävät ja mihin huoneisiin ne kuuluvat, niin laatikot ovat helppo kuljettaa uuteen asuntoon.
 5. lastaa muuttolaatikot aina 4:n laatikon pinoihin ja pakkaa ne hiukan vajaiksi, silloin niitä on erittäin helppo siirtää ja pinota uusiksi.

Jätä tarjouspyyntö helposti nyt!