Olipa sinulla edessäsi kotimuutto, yritysmuutto tai muutto rajojen taakse, niin sivujemme muuttofirmat auttavat sinua ison urakan kanssa. Näiltä sivuilta saat runsaasti vinkkejä muuton suunnitteluun Suomeen tai ulkomaille.

Tavallisimmat palvelut

 • Kotimaan muutto
 • Yrityksen muutto
 • Ulkomaanmuutto
 • Muuttolaatikot ja pakkaustarvikkeet
 • Pakettiauton tai kuorma-auton vuokraus
 • Muuttosiivous
 • Varastotila

Muutto uuteen kotiin kotimaassa

Muuttoon liittyy aina paljon muistettavaa. Uuteen kotiin muutettaessa täytyy huomioida lista lähes pakollisia asioita: muuttoilmoituksen tekeminen, sähkösopimuksen kilpailutus, hyvän muuttoyrityksen valinta sekä muuttolaatikoiden hankkiminen. Näiden lisäksi pitää vielä pakata kaikki tämänhetkisen asunnon tavarat ja muuttaa ne uuteen asuntoon.

Muuttofirmat läheltä

Haluatko löytää ammattitaitoisen muuttoyrityksen vaivattomasti? Sivuiltamme löydät lähialueen muuttopalvelut listana sekä voit lähettää heille tarjouspyynnön helposti yhdellä lomakkeella.

Lähetä tarjouspyyntö täältä!

Saat Sähköpostilla jopa saman päivän aikana tarjouksia näiltä yrityksiltä. Sen jälkeen voit vain verrata tarjouksia ja valita tarpeeseesi soveltuvin palvelu avuksi.

Yritysmuutto Uusikaarlepyy

Yrityksen muuttaminen on fiksua jättää muuttamisen ammattilaisen tehtäväksi. Yritysmuutto on tehtävä lyhyessä ajassa uusiin toimitiloihin, sillä liiketoiminnan katkeaminen kasvattaa aina kustannuksia. Näillä sivuille hoidat helposti myös yrityksen muuttoon liittyvät kyselyt ja kootun tarjouspyynnön jättämisen ja säästät samalla omaa arvokasta aikaasi.

Mitkä asiat vaikuttavat muuttopalvelun hintaan?

Muuttofirman hinnoitteluun vaikuttaa nämä asiat: muuttotavaroiden määrä, muuton etäisyys, muuttoaika ja kantajien määrä. Pakkaamalla kaiken itse, niin se toki laskee muuton hintaa.

Miten lasken muuttolaatikoiden tarpeen?

Tähän on todella helppo laskukaava. Nyrkkisääntönä voidaan pitää yksi muuttolaatikko per asuinneliö. Esimerkkinä 70 neliöisen kodin muuttoon on järkevää varata ainakin 70 kpl muovilaatikoita. Laatikot on järkevintä pinota aina neljän laatikon pinoihin. Tämä auttaa siinä kohtaa, kun niitä kannetaan muuttoautoon.

Viisi vinkkiä muuttajalle

 1. Muuton aikana on hyvä tehdä suursiivous ja viedä kaikki tarpeettomat tavarat roskiin tai kierrätykseen.
 2. Älä käytä pakkaamisessa teippiä vaan kiristekalvoa.
 3. Varaa aina hieman enemmän muuttolaatikoita, kun olet ajatellut tarvitsevasi (minimissään 1 kpl / m2).
 4. Merkitse muuttolaatikoihin joka kerran mitä niissä on sisällä ja mihin huoneisiin ne kannetaan, niin niitä on helppo kantaa uuteen asuntoon.
 5. lastaa muuttolaatikot aina 4 ltk:n pinoihin ja jätä ne hiukan vajaiksi, niin niitä on erittäin helppo siirtää ja pinota uusiksi.

Siirry kilpailuttamaan muuttofirmat nyt!