Oli kyseeessä sitten kotimuutto, yrityksen muutto tai vaikka muutto ulkomaille, niin yhteistyöyrityksemme ovat auttamassa tekemään muuttopäivästä helpomman. Sivuiltamme saat paljon apua muuton suunnitteluun Suomeen tai kauemmaksikin.

Kaikki palvelut

 • Kodin muutto
 • Yritysmuutto
 • Muuttoapu ulkomaille
 • Muuttolaatikot ja pakkaustarvikkeet
 • Muuttoauton vuokraus
 • Siivouspalvelut
 • Varastohotelli

Muuttaminen uuteen kotiin kotimaassa

Muutossa on aina paljon muistettavaa. Uuteen kotiin muutettaessa on hyvä huomioida lista lähes pakollisia asioita: muuttoilmoituksen tekeminen, sähkösopimuksen tekeminen, hyvän muuttoyrityksen valinta sekä pakkauslaatikoiden hankinta. Edellä mainittujen asioiden lisäksi täytyy vielä pakata kaikki nykyisen asunnon tavarat ja kuljettaa ne seuraavaan asuntoon.

Voiko muutta mennä näin helposti

Haluatko löytää ammattitaitoisen muuttoyrityksen nopeasti? Näiltä sivuilta löydät lähialueen muuttopalvelut listana sekä voit lähettää näille yrityksille tarjouspyynnön nopeasti yhdellä lomakkeella.

Lähetä tarjouspyyntö täällä!

Saat jopa saman päivän aikana tarjouksia asiantuntevilta alan ammattilaisilta. Sen jälkeen sinä voit vain verrata tarjouksia ja valita itsellesi soveltuvin firma avuksi.

Yritysmuutto Uusikaupunki

Yrityksen muuttaminen on järkevää jättää ammattilaisten tehtäväksi. Muutto on hoidettava lyhyessä ajassa uuteen toimistoon, koska yritystoiminnan keskeytyminen lisää aina kustannuksia. Sivuillamme hoidat helposti myös yrityksen muuttoon liittyvät kyselyt ja tarjouspyynnöt ja säästät samalla omaa arvokasta aikaasi.

Kuinka muuttopalvelun hinta määräytyy?

Muuttopalvelun hintaan vaikuttaa seuraavat asiat: muuttoerän koko, muuton välimatka, muuttoaika ja tarvittavien henkilöiden määrä. Jos pakkaat kaikki tavarasi itse, niin tämä luonnollisesti laskee muuton hintaa.

Miten lasken muuttolaatikoiden tarpeen?

Tämä on erittäin yksinkertaista. Nyrkkisääntönä voidaan laskea 1 muovilaatikko / neliö. Esimerkiksi 70 m2 asunnon muuttoon on hyvä varata 70 muuttolaatikkoa. Muuttolaatikot kannattaa pinota aina neljän muovilaatikon pinoihin. Tästä on apua siinä vaiheessa, kun niitä lastataan muuttoautoon.

Parhaat 5 vinkkiä muuttoon

 1. Muuton aikana on hyvä toteuttaa tavaroiden hävitysoperaatio ja heittää kaikki tarpeettomat tavarat roskiin.
 2. Älä käytä teippiä, käytä mieluummin kiristekalvoa.
 3. Varaa aina vähän enemmän muuttolaatikoita, kun olet ajatellut tarvitsevasi (vähitään yksi laatikko / m2).
 4. Merkitse muuttolaatikoihin joka kerran mitä ne sisältävät ja mihin huoneisiin ne tulevat, niin niitä on todella helppo kantaa uuteen kotiin.
 5. Pinoa muuttolaatikot aina 4:n laatikon kasoihin ja pakkaa ne hieman vajaiksi, niin niitä on erittäin helppo kuljettaa ja pinota uudelleen.

Siirry jättämään tarjouspyyntö