Kaupungit

Oli kyseeessä sitten kotimuutto, yritysmuutto tai ulkomaan muutto, niin sivujemme muuttofirmat auttavat sinua ison urakan kanssa. Saat kauttamme muuttoavun ja vinkkejä Suomen tai ulkomaan muuttoon.

Kaikki palvelut

 • Kodin muutto
 • Yritysmuutto
 • Muuttoapu ulkomaille
 • Muuttotarvikkeet
 • Pakettuauton vuokraus
 • Muuttosiivoukset
 • Varastohotelli

Muutto uuteen asuntoon kotimaassa

Muuton yhteydessä on aina todella paljon muistettavaa. Uuteen asuntoon muutettaessa on hyvä huomioida pitkä lista lähes pakollisia juttuja: muuttoilmoitus, sähkösopimuksen tekeminen, hyvän muuttoavun valinta sekä pakkauslaatikoiden hankkiminen. Näiden lisäksi pitää vielä pakata kaikki tämänhetkisen asunnon tavarat ja muuttaa ne seuraavaan kotiin.

Autamme muutossasi

Jos etsit hyvää, ammattitaitoista tai halpaa muuttopalvelua, niin olet tullut oikeillle sivuille. Kaikki lähialueen firmat löydät näiltä nettisivuilta. Jos haluat tehdä muuttamisesta helppoa, niin kilpailuta muuttofirmat nopeasti yhdellä lomakkeella.

Lähetä tarjouspyyntö täältä!

Saat sähköpostiisi jopa saman päivän aikana tarjouksia asiantuntevilta alan ammattilaisilta. Sen jälkeen sinä voit vain vertailla tarjouksia ja valita itsellesi sopivin palvelu apuun.

Yritysmuutto Uusimaa

Yritysmuutot kannattaa antaa muuttamisen ammattilaisen hoidettavaksi. Yritysmuutto on tehtävä ripeästi uuteen toimitilaan, koska yritystoiminnan keskeytyminen tuo aina kustannuksia. Nettisivuillamme hoidat näppärästi myös yrityksen muuttoihin liittyvät keskitetyt tarjouspyynnöt ja säästät samalla omaa arvokasta aikaasi.

Miten muuttopalvelun hinta määräytyy?

Muuttoyrityksen hinnoitteluun vaikuttaa seuraavat asiat: muuttoerän koko, muuton etäisyys, muuttoon tarvittava aika ja kantajien määrä. Jos ajattelit pakata kaikki tavarasi itse, niin tämä luonnollisesti laskee muuton kustannuksia.

Miten lasken muuttolaatikoiden tarpeen?

Tämä on yllättävän yksinkertaista. Nyrkkisääntönä voidaan arvioida yksi muovilaatikko / m2. Esimerkiksi 70 m2 asunnon muuttoon on järkevää varata noin 70 kpl muuttolaatikoita. Laatikot on järkevintä pinota aina neljän laatikon pinoihin. Tämä auttaa siinä vaiheessa, kun niitä lastataan kuorma-autoon.

Parhaat 5 vinkkiä muuttoon

 1. Muuton aikana on paras aika toteuttaa suursiivous ja heittää kaikki tarpeettomat tavarat roskiin.
 2. Älä käytä teippiä vaan kiristekalvoa.
 3. Varaa aina vähän enemmän muuttolaatikoita, kun tarvitset (minimissään 1 kpl / neliö).
 4. Merkitse muuttolaatikoihin aina mitä ne sisältävät ja minne huoneeseen ne kannetaan, niin niitä on todella helppo kantaa uuteen asuntoon.
 5. Kasaa laatikot aina 4 ltk:n kasoihin ja pakkaa ne hieman vajaiksi, silloin muuttolaatikoita on helppo kuljettaa ja pinota uudelleen.

Siirry kilpailuttamaan muuttofirmat nyt!