Olipa edessä kotimuutto, yrityksen muutto tai ulkomaan muutto, niin muuttopalvelua tarjoavat yritykset ovat auttamassa urakkasi kanssa. Sivuiltamme saat runsaasti apua muuton suunnitteluun Suomeen tai ulkomaille.

Tavallisimmat muuttopalvelut

 • Kotimaan muutto
 • Yrityksen muutto
 • Muuttoapu ulkomaille
 • Muuttolaatikot ja muut tarvikkeet
 • Pakettuauton vuokraus
 • Siivouspalvelut
 • Varastotila

Muutto uuteen kotiin kotimaassa

Muutossa on aina todella paljon tehtävää. Uuteen asuntoon muutettaessa on hyvä hoitaa pitkä lista lähes pakollisia asioita: muuttoimoitus postille, sähköyhtiön valinta ja sopimuksen tekeminen, hyvän muuttoyrityksen valinta sekä muuttolaatikoiden hankinta. Tämän lisäksi täytyy vielä pakata kaikki tämänhetkisen asunnon tavarat ja muuttaa ne uuteen kotiin.

Kuvassa perhe muuttamassa

Etsitkö sinulle sopivaa, ammattitaitoista sekä edullista muuttoyritystä, niin olet saapunut oikeaan paikkaan. Kaikki kyseisen kaupungin firmat löydät tältä sivulta. Jos tahdot tehdä muuttamisesta todella helppoa, niin kilpailuta tekijät nopeasti yhdellä lomakkeella.

Lähetä tarjouspyyntö täältä!

Saat sähköpostiisi jopa samana päivänä tarjouksia näiltä yrityksiltä. Sen jälkeen voit vain verrata tarjouksia ja valita tarpeeseesi sopivin firma avuksi.

Yritysmuutto Vaasa

Yritysmuutot kannattaa jättää alan ammattilaisen tehtäväksi. Yritysmuutto on hoidettava nopeasti uuteen toimistoon, koska liiketoiminnan hetkellinen keskeytyminen lisää aina kustannuksia. Näillä sivuille hoidat näppärästi myös yrityksen muuttoon liittyvät kyselyt ja kootun tarjouspyynnön jättämisen ja säästät samalla omaa arvokasta aikaasi.

Miten muuttopalvelun hinta määräytyy?

Palvelun hintaan vaikuttaa seuraavat asiat: muuttoerän koko, muuton etäisyys, muuttoaika ja kantajien määrä. Jos pakkaat kaikki tavarasi itse, niin se varmasti laskee muuton hintaa.

Miten lasken muuttolaatikoiden tarpeen?

Tähän on erittäin helppo laskukaava. Nyrkkisääntönä voidaan arvioida 1 muovilaatikko per m2. Esimerkkinä 70 neliöisen asunnon muuttoon on hyvä varata 70 kpl muuttolaatikoita. Laatikot kannattaa pinota aina neljän pakkauslaatikon pinoihin. Tästä on apua siinä vaiheessa, kun laatikoita kannetaan muuttoautoon.

Parhaat 5 vinkkiä muuttoon

 1. Muuton aikana on hyvä toteuttaa tavaroiden hävitysoperaatio ja viedä kaikki ylimääräiset tavarat roskiin.
 2. Älä käytä teippiä vaan kiristekalvoa.
 3. Varaa varmuuden vuoksi hieman enemmän muovilaatikoita, kun olet ajatellut tarvitsevasi (minimissään yksi laatikko / m2).
 4. Merkkaa laatikoihin joka kerran mitä ne sisältävät ja minne huoneeseen ne kannetaan, niin laatikot ovat helppo kantaa uuteen asuntoon.
 5. Kasaa muuttolaatikot aina 4 ltk:n pinoihin ja jätä ne hiukan vajaiksi, silloin laatikoita on erittäin helppo kantaa ja pinota uusiksi.

Jätä tarjouspyyntö helposti nyt!