Oli kyseeessä sitten kotimuutto, yrityksen muutto tai ulkomaan muutto, niin sivujemme muuttofirmat ovat auttamassa sinua ison urakan kanssa. Saat kauttamme muuttoavun ja vinkkejä kotimaan tai ulkomaan muuttoon.

Yleisimmät muuttopalvelut

 • Kodin muutto
 • Yrityksen muutto
 • Muuttoapu ulkomaille
 • Muuttotarvikkeet
 • Pakettiauton tai kuorma-auton vuokraus
 • Muuttosiivoukset
 • Varastointipalvelut

Muuttaminen uuteen asuntoon kotimaassa

Muutto uuteen asuntoon on usein suuri päätös, ja sen tekeminen vaatii paljon aikaa sekä suunnittelua. Muuttoon myös liittyy useita asioita joita pitää muistaa ja pieniä päätöksiä; muuttoilmoituksen toimittaminen Postille, sähköyhtiön valinta ja sähkösopimuksen tekeminen, muuttoyrityksen valinta sekä laatikoiden hankkiminen pakkausta varten ovat vain pieni osa asioista mitä pitää muistaa muuton yhteydessä.

Kuvassa pariskunnan muutto uuteen kotiin

Haluatko löytää luotettavan muuttoyrityksen vaivattomasti? Tällä sivulla löydät kuntasi muuttoyritykset listana ja voit lähettää heille tarjouspyynnön helposti yhdellä nettilomakkeella.

Jätä tarjouspyyntö täältä!

Saat Sähköpostilla jopa saman päivän aikana tarjouksia näiltä yrityksiltä. Sen jälkeen sinä voit vain verrata tarjouksia ja valita tarpeeseesi soveltuvin yritys avuksi.

Yritysmuutto Valkeakoski

Yrityksen muuttaminen kannattaa antaa muuttamisen ammattilaisen tehtäväksi. Muutto on tehtävä lyhyessä ajassa uuteen toimistoon, koska yritystoiminnan keskeytyminen lisää aina kustannuksia. Näillä sivuille hoidat helposti myös yrityksen muuttoihin liittyvät kyselyt ja tarjouspyynnöt ja silloin sinun arvokas aikasi säästyy tärkeämpiin työtehtäviin.

Miten muuttopalvelun hinta määräytyy?

Muuttoyrityksen hinnoitteluun vaikuttaa nämä asiat: muuttoerän koko, muuton etäisyys, muuttoon tarvittava aika ja tarvittavien muuttomiesten määrä. Jos ajattelit pakata kaikki tavarasi itse, niin tämä luonnollisesti laskee muuton hintaa.

Miten lasken muuttolaatikoiden tarpeen?

Tähän on olemassa erittäin helppo laskukaava. Nyrkkisääntönä voidaan arvioida 1 muuttolaatikko / asuinneliö. Esimerkkinä 70 neliöisen asunnon muuttoon on hyvä varata ainakin 70 kpl muovilaatikoita. Muuttolaatikot on järkevintä kasata aina neljän pakkauslaatikon pinoihin. Tämä auttaa siinä kohtaa, kun laatikoita kannetaan pakettiautoon tai kuorma-autoon.

Parhaat 5 vinkkiä muuttoon

 1. Muuton yhteydessä on hyvä tehdä suursiivous ja heittää kaikki ylimääräiset tavarat roskiin tai kierrätykseen.
 2. Älä käytä teippiä, käytä mieluummin kiristekalvoa.
 3. Varaa varmuuden vuoksi vähän enemmän pakkauslaatikoita, kun tarvitset (minimissään yksi laatikko / neliömetri).
 4. Merkitse muuttolaatikoihin joka kerran mitä niissä on sisällä ja mihin huoneisiin ne tulevat, niin ne ovat helppo kantaa uuteen asuntoon.
 5. Kasaa muuttolaatikot aina 4:n laatikon kasoihin ja jätä ne hiukan vajaiksi, silloin laatikoita on erittäin helppo kuljettaa ja pinota uusiksi.

Siirry kilpailuttamaan muuttofirmat nyt!