Oli kyseeessä sitten kotimuutto, yrityksen muutto tai vaikka muutto ulkomaille, niin sivujemme muuttofirmat ovat auttamassa tekemään muuttopäivästä helpomman. Saat kauttamme muuttoavun ja vinkkejä kotimaan tai muuttoon ulkomaille.

Kaikki palvelut

 • Kodin muutto
 • Yrityksen muutto
 • Muuttoapu ulkomaille
 • Pakkaustarvikkeet ja muuttolaatikot
 • Pakettuauton vuokraus
 • Muuttosiivous
 • Varastohotelli

Muutto uuteen asuntoon Suomessa

Muutto uuteen kotiin on usein tosi iso päätös, ja sen tekeminen vaatii suunnitelmallisuutta ja paljon aikaa. Muuttamiseen liittyy myös monia juttuja joita täytyy muistaa sekä pieniä päätöksiä; muuttoilmoituksen toimittaminen Postille, sähkösopimuksen kilpailuttaminen, muuttofirman buukkaaminen sekä muuttolaatikot ovat ainoastaan osa asioista mitä pitää muistaa muuttoon liittyen.

Autamme muutossasi

Haluatko löytää ammattitaitoisen muuttopalvelun helposti? Tällä sivulla löydät kaupunkisi muuttofirmat samalla sivulla sekä voit lähettää näille yrityksille tarjouspyynnön nopeasti yhdellä nettilomakkeella.

Lähetä tarjouspyyntö täältä!

Saat sähköpostiisi jopa saman päivän aikana tarjouksia asiantuntevilta alan ammattilaisilta. Sitten voit vain verrata tarjouksia ja valita tarpeeseesi sopivin firma apuun.

Yritysmuutto Vantaa

Yrityksen muuttaminen on järkevää jättää alan ammattilaisen tehtäväksi. Yritysmuutto on hoidettava lyhyessä ajassa uusiin toimitiloihin, koska liiketoiminnan keskeytyminen tuo aina kustannuksia. Sivuillamme hoidat näppärästi myös yrityksen muuttoihin liittyvät keskitetyt tarjouspyynnöt ja säästät samalla omaa arvokasta aikaasi.

Mitkä asiat vaikuttavat muuttopalvelun hintaan?

Palvelun hintaan vaikuttaa nämä asiat: muuttoerän koko, muuton etäisyys, muuton kesto ajassa ja tarvittavien henkilöiden määrä. Jos pakkaat kaikki tavarasi itse, niin se toki laskee muuton kustannuksia.

Miten monta muuttolaatikkoa tarvitsen?

Tämä on yllättävän yksinkertaista. Nyrkkisääntönä voidaan laskea yksi muuttolaatikko per asunnon neliö. Esimerkkinä 70 neliöisen asunnon muuttoon kannattaa varata 70 kpl muovilaatikoita. Laatikot kannattaa pinota aina neljän pakkauslaatikon pinoihin. Tämä auttaa siinä kohtaa, kun laatikoita lastataan kuorma-autoon.

Muuttovinkit 5 kpl

 1. Muuton aikana on hyvä tehdä inventaario ja heittää kaikki ylimääräiset tavarat pois.
 2. Älä käytä teippiä, käytä mieluummin kiristekalvoa.
 3. Varaa aina hieman enemmän muovilaatikoita, kun tarvitset (minimissään 1 kpl / neliö).
 4. Merkitse muuttolaatikoihin joka kerran mitä ne sisältävät ja mihin huoneisiin ne tulevat, niin ne ovat todella helppo kantaa uuteen asuntoon.
 5. Pinoa muuttolaatikot aina 4:n laatikon kasoihin ja jätä ne hieman vajaiksi, silloin laatikoita on todella helppo kuljettaa ja pinota uusiksi.

Jätä tarjouspyyntö helposti nyt!