Jos kyseessä on kotimuutto, yritysmuutto tai muutto kauemmaksikin, niin nämä muuttoyritykset auttavat urakkasi kanssa. Täältä löydät muuton ammattilaiset ja vinkkejä kotimaan tai muuttoon ulkomaille.

Yleisimmät palvelut

 • Kotimaan muutto
 • Yrityksen muutto
 • Ulkomaanmuutto
 • Muuttolaatikot ja pakkaustarvikkeet
 • Pakettiauton tai kuorma-auton vuokraus
 • Muuttosiivoukset
 • Pienvarastot

Muuttaminen uuteen asuntoon kotimaassa

Muutossa on aina paljon muistettavaa. Uuteen kotiin muutettaessa täytyy huomioida lista välttämättömiä tehtäviä: muuttoilmoitus, sähkösopimuksen tekeminen, sopivan muuttoyrityksen valinta sekä muuttolaatikoiden hankinta. Näiden lisäksi pitää vielä pakata kaikki tämänhetkisen asunnon tavarat ja muuttaa ne seuraavaan asuntoon.

Kuvassa pariskunnan muutto uuteen kotiin

Haluatko löytää luotettavan muuttoyrityksen nopeasti? Nettisivuiltamme löydät lähialueen muuttoyritykset listana sekä voit lähettää näille yrityksille tarjouspyynnön nopeasti yhdellä lomakkeella.

Jätä tarjouspyyntö täällä!

Saat Sähköpostilla jopa samana päivänä tarjouksia asiantuntevilta alan ammattilaisilta. Sitten voit vain katsella tarjouksia ja valita tarpeeseesi sopivin palvelu avuksi.

Yritysmuutto Varkaus

Yrityksen muuttaminen on fiksua antaa alan ammattilaisen hoidettavaksi. Yritysmuutto on hoidettava ripeästi uusiin toimitiloihin, sillä yritystoiminnan hetkellinen keskeytyminen kasvattaa aina kustannuksia. Nettisivuillamme hoidat helposti myös yrityksen muuttoihin liittyvät kyselyt ja tarjouspyynnöt ja silloin sinun arvokas aikasi säästyy tärkeämpiin työtehtäviin.

Mitkä asiat vaikuttavat muuttofirman hintaan?

Muuttoyrityksen hinnoitteluun vaikuttaa seuraavat asiat: muuttotavaroiden määrä, muuton etäisyys, muuttoaika ja tarvittavien henkilöiden määrä. Jos pakkaat kaikki tavarasi itse, niin tämä toki laskee muuton hintaa.

Kuinka monta muuttolaatikkoa tarvitsen?

Tähän on olemassa erittäin helppo laskukaava. Nyrkkisääntönä voidaan laskea 1 muuttolaatikko / m2. Esimerkkinä 70 m2 kodin muuttoon kannattaa varata noin 70 muuttolaatikkoa. Muuttolaatikot on järkevintä pinota aina neljän pakkauslaatikon pinoihin. Tämä helpottaa siinä vaiheessa, kun laatikoita kannetaan pakettiautoon tai kuorma-autoon.

Muuttajan vinkit

 1. Muuton aikana on paras aika toteuttaa suursiivous ja viedä kaikki tarpeettomat tavarat roskiin.
 2. Älä käytä teippiä vaan kiristekalvoa.
 3. Varaa varmuuden vuoksi vähän enemmän muuttolaatikoita, kun tarvitset (minimissään 1 ltk / neliömetri).
 4. Merkkaa muuttolaatikoihin aina mitä ne sisältävät ja minne huoneeseen ne kannetaan, niin ne ovat todella helppo kantaa uuteen asuntoon.
 5. Pinoa muuttolaatikot aina 4:n laatikon pinoihin ja jätä ne hiukan vajaiksi, silloin muuttolaatikoita on helppo kantaa ja pinota uudelleen.

Siirry kilpailuttamaan muuttofirmat nyt!