Kaupungit

Olipa edessä kotimuutto, yrityksen muutto tai muutto rajojen taakse, niin muuttopalvelua tarjoavat yritykset ovat auttamassa tekemään muuttopäivästä helpomman. Saat kauttamme muuttofirman ja vinkkejä Suomen tai ulkomaan muuttoon.

Tavallisimmat palvelut

 • Kodin muutto
 • Yritysmuutto
 • Ulkomaanmuutto
 • Muuttolaatikot ja pakkaustarvikkeet
 • Pakettuauton vuokraus
 • Muuttosiivoukset
 • Pienvarastot

Muutto uuteen kotiin Suomessa

Muuton yhteydessä on aina todella paljon tehtävää. Uuteen kotiin muutettaessa on hyvä huomioida pitkä lista välttämättömiä asioita: muuttoilmoitus, sähkösopimuksen tekeminen, sopivan muuttoavun valinta sekä pakkauslaatikoiden hankinta. Näiden lisäksi pitää vielä pakata kaikki nykyisen kodin tavarat ja kuljettaa ne seuraavaan kotiin.

Muuttopalvelu omasta kaupungista

Haluatko löytää luotettavan muuttofirman näppärästi? Nettisivuiltamme löydät alueesi muuttopalvelut samalla sivulla ja voit lähettää näille yrityksille tarjouspyynnön vaivattomasti yhdellä nettilomakkeella.

Lähetä tarjouspyyntö täältä!

Saat jopa saman päivän aikana tarjouksia asiantuntevilta alan ammattilaisilta. Sen jälkeen voit vain verrata tarjouksia ja valita itsellesi sopivin firma avuksi.

Yritysmuutto Varsinais-Suomi

Yritysmuutot on järkevää jättää ammattilaisten hoidettavaksi. Muutto on tehtävä ripeästi uusiin toimitiloihin, koska yritystoiminnan hetkellinen keskeytyminen tuo aina kustannuksia. Sivuillamme hoidat näppärästi myös yrityksen muuttoon liittyvät kyselyt ja tarjouspyynnöt ja silloin sinun arvokas aikasi säästyy tärkeämpiin työtehtäviin.

Mitkä asiat vaikuttavat muuttofirman hintaan?

Palvelun hintaan vaikuttaa seuraavat asiat: muuttotavaroiden määrä, muuttomatka, muuttoaika ja kantajien määrä. Jos pakkaat kaikki tavarasi itse, niin tämä luonnollisesti laskee muuton kustannuksia.

Kuinka monta muuttolaatikkoa tarvitsen?

Tähän on olemassa todella helppo laskukaava. Nyrkkisääntönä voidaan pitää yksi muovilaatikko / asunnon neliö. Esimerkiksi 70 m2 asunnon muuttoon kannattaa varata noin 70 pakkauslaatikkoa. Laatikot kannattaa pinota aina neljän pakkauslaatikon pinoihin. Tästä on apua siinä vaiheessa, kun niitä lastataan kuorma-autoon.

Muuttajan vinkit

 1. Muuton yhteydessä on hyvä toteuttaa tavaroiden hävitysoperaatio ja heittää kaikki tarpeettomat tavarat roskiin tai kierrätykseen.
 2. Älä käytä teippiä, käytä mieluummin kiristekalvoa.
 3. Varaa varmuuden vuoksi vähän enemmän muovilaatikoita, kun olet ajatellut tarvitsevasi (vähitään 1 ltk / neliömetri).
 4. Merkitse laatikoihin aina mitä niissä on sisällä ja mihin huoneisiin ne tulevat, niin niitä on todella helppo kuljettaa uuteen asuntoon.
 5. Pinoa muuttolaatikot aina neljän laatikon kasoihin ja pakkaa ne hieman vajaiksi, niin laatikoita on erittäin helppo kuljettaa ja pinota uudelleen.

Siirry jättämään tarjouspyyntö