Olipa sinulla edessäsi kotimuutto, yrityksen muutto tai muutto rajojen taakse, niin muuttopalvelua tarjoavat yritykset ovat auttamassa sinua muuton suunnittelussa. Saat kauttamme muuttoavun ja vinkkejä kotimaan tai muuttoon ulkomaille.

Suosituimmat palvelut

 • Kotimaan muutto
 • Yrityksen muutto
 • Ulkomaanmuutto
 • Muuttotarvikkeet
 • Pakettuauton vuokraus
 • Muuttosiivoukset
 • Pienvarastot

Muuttaminen uuteen asuntoon kotimaassa

Muuttoon liittyy aina paljon tehtävää. Uuteen kotiin muutettaessa täytyy hoitaa pitkä lista välttämättömiä juttuja: muuttoilmoitus, sähkösopimuksen tekeminen, hyvän muuttoavun valinta sekä muuttolaatikoiden hankinta. Edellä mainittujen asioiden lisäksi pitää vielä pakata kaikki nykyisen kodin tavarat ja muuttaa ne uuteen asuntoon.

Autamme muutossasi

Haluatko löytää luotettavan muuttofirman helposti? Sivuiltamme löydät kuntasi muuttoyritykset listana sekä voit lähettää heille tarjouspyynnön nopeasti yhdellä nettilomakkeella.

Jätä tarjouspyyntö täältä!

Saat Sähköpostilla jopa saman päivän aikana tarjouksia näiltä yrityksiltä. Sen jälkeen sinä voit vain verrata tarjouksia ja valita tarpeeseesi soveltuvin firma apuun.

Yritysmuutto Viitasaari

Yrityksen muuttaminen on fiksua antaa muuttamisen ammattilaisen tehtäväksi. Muutto on hoidettava ripeästi uusiin toimitiloihin, sillä liiketoiminnan katkeaminen lisää aina kustannuksia. Sivuillamme hoidat kätevästi myös yrityksen muuttoihin liittyvät kyselyt ja tarjouspyynnöt ja säästät samalla omaa arvokasta aikaasi.

Mitkä asiat vaikuttavat muuttofirman hintaan?

Muuttoyrityksen hinnoitteluun vaikuttaa seuraavat asiat: muuttoerän koko, muuton etäisyys, muuton kesto ajassa ja kantajien määrä. Jos ajattelit pakata kaiken itse, niin se toki laskee muuton hintaa.

Kuinka monta muuttolaatikkoa tarvitsen?

Tämä on erittäin yksinkertaista. Nyrkkisääntönä voidaan laskea 1 muuttolaatikko per asuinneliö. Esimerkiksi 70 m2 kodin muuttoon kannattaa varata ainakin 70 kpl muuttolaatikoita. Muuttolaatikot on järkevintä pinota aina neljän pakkauslaatikon pinoihin. Tämä auttaa siinä vaiheessa, kun laatikoita kannetaan pakettiautoon tai kuorma-autoon.

Viisi vinkkiä muuttajalle

 1. Muuton yhteydessä on hyvä tehdä suursiivous ja hävittää kaikki tarpeettomat tavarat pois.
 2. Älä käytä pakkaamisessa teippiä vaan kiristekalvoa.
 3. Varaa varmuuden vuoksi vähän enemmän muuttolaatikoita, kun olet ajatellut tarvitsevasi (minimissään 1 kpl / neliö).
 4. Merkkaa laatikoihin aina mitä ne sisältävät ja minne huoneeseen ne kannetaan, niin niitä on helppo kuljettaa uuteen asuntoon.
 5. Pinoa laatikot aina 4 ltk:n kasoihin ja pakkaa ne hieman vajaiksi, silloin laatikoita on erittäin helppo siirtää ja pinota uusiksi.

Siirry kilpailuttamaan!