Oli kyseeessä sitten kotimuutto, yrityksen muutto tai ulkomaan muutto, niin täällä olevat muuttofirmat ovat auttamassa urakkasi kanssa. Täältä löydät muuton ammattilaiset ja vinkkejä Suomen tai muuttoon ulkomaille.

Yleisimmät palvelut

 • Kotimaan muutto
 • Yritysmuutto
 • Ulkomaanmuutto
 • Pakkaustarvikkeet ja muuttolaatikot
 • Pakettuauton vuokraus
 • Muuttosiivous
 • Varastohotelli

Muuttaminen uuteen asuntoon kotimaassa

Muutto uuteen asuntoon on usein tosi iso päätös, ja se vaatii aikaa sekä suunnittelua. useita juttuja joita pitää muistaa sekä pienempiä päätöksiä; muuttoilmoitus, sähköyhtiön valinta ja sähkösopimuksen tekeminen, muuttopalvelun buukkaaminen sekä laatikoiden hankkiminen pakkausta varten ovat ainoastaan pieni osa asioista jotka täytyy muistaa muutossa.

Muuttoauto apuna

Oletko etsimässä hyvää, ammattitaitoista tai halpaa muuttofirmaa, niin olet tullut oikeillle sivuille. Kaikki alueesi palvelut löydät näiltä sivulta. Jos haluat tehdä muuttamisesta todella helppoa, niin kilpailuta muuttofirmat helposti yhdellä lomakkeella.

Jätä tarjouspyyntö täältä!

Saat sähköpostiisi jopa saman päivän aikana tarjouksia asiantuntevilta alan ammattilaisilta. Sitten voit vain verrata tarjouksia ja valita tarpeeseesi sopivin palvelu apuun.

Yritysmuutto Virrat

Yrityksen muuttaminen on fiksua antaa ammattilaisten hoidettavaksi. Yritysmuutto on tehtävä lyhyessä ajassa uuteen toimitilaan, sillä liiketoiminnan keskeytyminen tuo aina kustannuksia. Sivuillamme hoidat kätevästi myös yrityksen muuttoon liittyvät keskitetyt tarjouspyynnöt ja silloin sinun arvokas aikasi säästyy tärkeämpiin työtehtäviin.

Miten muuttopalvelun hinta määräytyy?

Palvelun hintaan vaikuttaa seuraavat asiat: muuttoerän koko, muuttomatka, muuttoaika ja tarvittavien henkilöiden määrä. Jos ajattelit pakata kaiken itse, niin tämä toki laskee muuton hintaa.

Miten lasken muuttolaatikoiden tarpeen?

Tämä on erittäin yksinkertaista. Nyrkkisääntönä voidaan pitää yksi muovilaatikko / asunnon neliö. Esimerkiksi 70 neliöisen asunnon muuttoon kannattaa varata 70 muuttolaatikkoa. Laatikot kannattaa pinota aina neljän laatikon pinoihin. Tämä helpottaa siinä kohtaa, kun laatikoita lastataan muuttoautoon.

Parhaat 5 vinkkiä muuttoon

 1. Muuton yhteydessä on paras aika tehdä tavaroiden hävitysoperaatio ja heittää kaikki ylimääräiset tavarat roskiin tai kierrätykseen.
 2. Älä käytä teippiä vaan kiristekalvoa.
 3. Varaa varmuuden vuoksi hieman enemmän muovilaatikoita, kun tarvitset (vähitään 1 ltk / m2).
 4. Merkitse laatikoihin joka kerran mitä ne sisältävät ja mihin huoneisiin ne kannetaan, niin niitä on todella helppo kantaa uuteen asuntoon.
 5. Pinoa muuttolaatikot aina neljän laatikon kasoihin ja pakkaa ne hieman vajaiksi, silloin laatikoita on todella helppo siirtää ja pinota uudelleen.

Katso miten kilpailutat muuttofirmat