Oli kyseeessä sitten kotimuutto, yrityksen muutto tai muutto rajojen taakse, niin yhteistyöyrityksemme ovat auttamassa tekemään muuttopäivästä helpomman. Saat kauttamme muuttofirman ja vinkkejä kotimaan tai muuttoon ulkomaille.

Suosituimmat palvelut

 • Kodin muuttaminen
 • Yritysmuutto
 • Ulkomaanmuutto
 • Pakkaustarvikkeet ja muuttolaatikot
 • Muuttoauton vuokraus
 • Siivouspalvelut
 • Pienvarastot

Muuttaminen uuteen kotiin kotimaassa

Muutossa on aina todella paljon tehtävää. Uuteen asuntoon muutettaessa täytyy hoitaa pitkä lista lähes pakollisia asioita: muuttoimoitus postille, sähkösopimuksen kilpailutus, hyvän muuttofirman valinta sekä pakkauslaatikoiden hankinta. Näiden lisäksi pitää vielä pakata kaikki tämänhetkisen kodin tavarat ja kuljettaa ne uuteen kotiin.

Kuvassa perhe muuttamassa

Oletko etsimässä sinulle sopivaa, tehokasta sekä halpaa muuttopalvelua, niin olet oikeassa paikassa. Useimmat lähialueen palvelut löydät tältä nettisivuilta. Jos haluat tehdä asiat mahdollisimman helposti, niin kilpailuta tekijät kätevästi yhdellä tarjouspyynnöllä.

Jätä tarjouspyyntö täältä!

Saat Sähköpostilla jopa samana päivänä tarjouksia näiltä yrityksiltä. Sitten voit vain verrata tarjouksia ja valita tarpeeseesi soveltuvin firma avuksi.

Yritysmuutto Ylivieska

Yrityksen muuttaminen kannattaa antaa ammattilaisten hoidettavaksi. Muutto on hoidettava ripeästi uuteen toimistoon, sillä yritystoiminnan katkeaminen kasvattaa aina kustannuksia. Näillä sivuille hoidat helposti myös yrityksen muuttoihin liittyvät kyselyt ja kootun tarjouspyynnön jättämisen ja säästät samalla omaa arvokasta aikaasi.

Miten muuttopalvelun hinta määräytyy?

Muuttoyrityksen hinnoitteluun vaikuttaa seuraavat asiat: muuttoerän koko, muuton välimatka, muuttoaika ja kantajien määrä. Jos ajattelit pakata kaikki tavarasi itse, niin se varmasti laskee muuton kustannuksia.

Kuinka monta muuttolaatikkoa tarvitsen?

Tähän on erittäin yksinkertainen laskukaava. Nyrkkisääntönä voidaan pitää 1 muuttolaatikko per asuinneliö. Esimerkkinä 70 neliöisen asunnon muuttoon on hyvä varata ainakin 70 kpl muovilaatikoita. Laatikot kannattaa kasata aina neljän muovilaatikon pinoihin. Tästä on apua siinä kohtaa, kun laatikoita roudataan muuttoautoon.

Muuttovinkit 5 kpl

 1. Muuton aikana on paras aika tehdä suursiivous ja heittää kaikki ylimääräiset tavarat roskiin.
 2. Älä käytä teippiä, käytä mieluummin kiristekalvoa.
 3. Varaa varmuuden vuoksi vähän enemmän pakkauslaatikoita, kun tarvitset (minimissään 1 kpl / neliömetri).
 4. Merkkaa laatikoihin aina mitä ne sisältävät ja minne huoneeseen ne kuuluvat, niin niitä on todella helppo kuljettaa uuteen asuntoon.
 5. Pinoa laatikot aina 4:n laatikon pinoihin ja jätä ne hiukan vajaiksi, niin muuttolaatikoita on helppo kantaa ja pinota uudelleen.

Siirry kilpailuttamaan!