Jos kyseessä on kotimuutto, yritysmuutto tai vaikka muutto ulkomaille, niin täällä olevat muuttofirmat auttavat sinua ison urakan kanssa. Sivuiltamme löydät runsaasti apua muuton suunnitteluun kotimaahan tai kauemmaksikin.

Tavallisimmat palvelut

 • Kodin muuttaminen
 • Yritysmuutto
 • Ulkomaanmuutto
 • Pakkaustarvikkeet ja muuttolaatikot
 • Pakettuauton vuokraus
 • Loppusiivous
 • Varastotila

Muuttaminen uuteen kotiin kotimaassa

Muuton yhteydessä on aina todella paljon muistettavaa. Uuteen kotiin muutettaessa on hyvä hoitaa pitkä lista välttämättömiä juttuja: muuttoimoitus postille, sähkösopimuksen tekeminen, sopivan muuttofirman valinta sekä muuttolaatikoiden hankinta. Näiden lisäksi täytyy vielä pakata kaikki tämänhetkisen kodin tavarat ja kuljettaa ne uuteen asuntoon.

Autamme muutossasi

Etsitkö sinulle sopivaa, tehokasta tai edullista muuttofirmaa, niin olet saapunut oikeaan paikkaan. Kaikki lähialueen palvelut löydät näiltä sivulta. Jos haluat tehdä asiat mahdollisimman helposti, niin kilpailuta tekijät kätevästi yhdellä tarjouspyynnöllä.

Lähetä tarjouspyyntö täällä!

Saat jopa saman päivän aikana tarjouksia näiltä yrityksiltä. Sitten voit vain verrata tarjouksia ja valita tarpeeseesi sopivin palvelu avuksi.

Yritysmuutto Ylöjärvi

Yritysmuutot kannattaa antaa alan ammattilaisen tehtäväksi. Muutto on hoidettava nopeasti uusiin toimitiloihin, sillä yritystoiminnan keskeytyminen lisää aina kustannuksia. Näillä sivuille hoidat kätevästi myös yrityksen muuttoihin liittyvät kyselyt ja kootun tarjouspyynnön jättämisen ja säästät samalla omaa arvokasta aikaasi.

Mitkä asiat vaikuttavat muuttopalvelun hintaan?

Muuttofirman hinnoitteluun vaikuttaa nämä asiat: muuttotavaroiden määrä, muuttomatka, muuttoon tarvittava aika ja tarvittavien henkilöiden määrä. Jos ajattelit pakata kaiken itse, niin tämä luonnollisesti laskee muuton hintaa.

Kuinka monta muuttolaatikkoa tarvitsen?

Tämä on todella yksinkertaista. Nyrkkisääntönä voidaan pitää 1 muuttolaatikko per m2. Esimerkiksi 70 m2 asunnon muuttoon kannattaa varata ainakin 70 muuttolaatikkoa. Laatikot kannattaa kasata aina neljän laatikon pinoihin. Tämä auttaa siinä vaiheessa, kun laatikoita roudataan pakettiautoon tai kuorma-autoon.

Parhaat 5 vinkkiä muuttoon

 1. Muuton yhteydessä on hyvä tehdä inventaario ja hävittää kaikki tarpeettomat tavarat roskiin tai kierrätykseen.
 2. Älä käytä pakkaamisessa teippiä, käytä mieluummin kiristekalvoa.
 3. Varaa varmuuden vuoksi vähän enemmän pakkauslaatikoita, kun olet ajatellut tarvitsevasi (minimissään 1 ltk / m2).
 4. Merkitse laatikoihin joka kerran mitä niissä on sisällä ja minne huoneeseen ne tulevat, niin ne ovat todella helppo kuljettaa uuteen asuntoon.
 5. Pinoa laatikot aina 4:n laatikon pinoihin ja pakkaa ne hieman vajaiksi, niin niitä on todella helppo kantaa ja pinota uudelleen.

Siirry jättämään tarjouspyyntö