Yrityksille

Haluatko saada tarjouspyyntöjä ilmaiseksi sähköpostiisi?

 

Mitä hyötyä tästä on sinulle?

Tarjouspyyntöjä sähköpostiisi ilman kustannuksia.

Meidän palvelussamme sinun ei tarvitse maksaa komissiota voitetuista tarjouksista tai kiinteitä kustannuksia tarjousten lähettämistä. Olemme ajatelleet sinua!

Rekisteröinnin yhteydessä sinulta kysytään sähköposti, johon haluat vastaanottaa tarjoukset ja sen jälkeen me hoidamme niitä laatikon täydeltä. Koska palvelu ei maksa mitään, niin onko olemassa mitään järkevää syytä olla liittymättä mukaan?

Jatkuvasti kasvava palvelu

Vaikka palvelu on vasta julkaistu, niin se kasvaa kovaa vauhtia. Tämän kasvun takaa markkinoinnin ammattilaisten tiimi, joka on sitoutunut kehittämään palvelua koko ajan. Käytössäsi on siis kourallinen hakukoneoptimoinnin ja hakukonemainonnan ammattilaisia, etkä sinä maksa siitä avusta mitään.

Jos haluat saada apua omien nettisivujen markkinointiin, niin voimme tarjota osaamistamme. Siitä tosin joudumme veloittamaan sinua. Tällä sivulla se on maksutonta.

Reilu myös pienemmille yrityksille

Intohimomme ja tavoitteemme on auttaa suomalaisia yrittäjiä menestymään ja tekemään yritystoimintaa hymy huulilla. Usein samantyyliset palvelut suosivat yrityksiä, joilla on massiivinen markkinointibudjetti. Olemme kääntäneet asian päälaelleen. Pienet yritykset pystyvät toimimaan joustavammin ja tarjoamaan jopa edullisempia hintoja kuin isommat. Rekisteröitymisen jälkeen saat käsiisi kaikki samat tarjouspyynnöt kuin isommatkin yritykset. Loppu on vain sinusta itsestäsi kiinni!

Jätä yhteystietosi nyt!

Saat sähköpostilla tarkemmat tiedot rekisteröintiin ja ohjeet, kuinka alat saamaan tarjouspyyntöjä sähköpostiisi.

 

Tarjoaako yrityksesi muuttoon liittyviä oheispalveluita, kuten:

  • Muuttolaatikoita
  • Pakettiauton tai muuttoauton vuokrausta
  • Siivoispalveluita
  • Varastotilaa
  • Tai jotain muuta aiheeseen liittyvää

Lisää yrityksen tiedot palveluun täältä!